Hoe gaat het bij de senioren?

Hoe het bij Actief 1 gaat wordt redelijk breed uitgemeten. Een knappe zege vorig weekend was een mooie opsteker!

ActiefTwee doet het verrassend goed in de 1e klasse. De derde stek, weliswaar op ruime afstand van de nummer één. Tegen deze koploper werd een paar weken terug toch maar mooi een gelijkspel gehaald.

Actief 3 is nog ongeslagen. Met één gelijkspel en twee studententeams in de achtervolging lijkt een kampioenschap er wel in te zitten.

Ook Actief 4 gaat ongeslagen aan kop in de 6e klasse H. Komend weekend is de volgende prooi Forward 11. Actief 4 is ook het meest scorende team bij de senioren. Na 13 wedstrijden liggen er al 97 ballen in het doel van de tegenstander. Hiervan gingen er 20! In tegen Amicitia.

Ook in de 6e klasse verdeelt het vijfde de winst en verliespartijen evenwichtig. Daarmee lijkt het team zich als middenmoter eenvoudig te handhaven.  

Net als het vierde en het vijfde speelt ook Actief 6 in de 6e klasse. Dit team moet nog wel even aan de bak om niet in de degradatie problemen te komen. Maar aangezien zij de strijd met de onderste teams nog moeten aangaan lijkt handhaving in de middenmoot geen probleem.

Het verhaal van Actief 6 geldt ook voor Actief 7. Onderaan de middenmoot met genoeg mogelijkheden om niet omlaag te hoeven kijken.

Actief 2 op zaterdag kan nu al terugkijken op een moeizaam eerste seizoen. Met nog geen enkele overwinning en twee gelijkspelen staat dit team strak onderaan.

De dames 30+ spelen een eigen georganiseerde mini-competitie waarin zij niet onverdienstelijk de ene na de andere overwinning behalen.

De heren boven de 35 spelen een aantal keren per jaar een roulerend een toernooi. Zij geven zelf aan dat er een stijgende lijn te ontdekken is. Vooral de derde helft sluit dit team regelmatig winnend af.

Al met al een staan de teams bij de senioren er goed voor dit seizoen!

 

Laatst aangepast op 17 maart 2017
Media & Communicatie

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90