september 2020 - VV Actief | Eelde

Meld je nu aan voor de Jeugd Clinic op Zaterdag 17 oktober

  • Gepubliceerd in Nieuws

                           Rabobank

Rabobank Jeugd Clinic

Zaterdag 17 oktober a.s.

 

Wij, de spelers van het eerste en tweede van Actief nodigen jou uit voor de ‘Rabobank Jeugd Clinic’.

 

Voor alle jeugdleden van JO8 t/m JO19

Actief

Meld je hier snel aan

Tijdstippen:

10.00 - 11.00 uur JO13, JO15, JO17, JO19

11.30 - 12.30 uur JO8 & JO9

13.15 - 14.15 uur JO10, JO11, JO12

Wij houden ons aan de Corona richtlijnen. Dat betekent dat de kantine gesloten blijft en er geen ouders en belangstellenden zijn toegestaan op het sportpark.

Samen zijn wij VV Actief!

Lees meer...

LTC JO15-1 - Actief JO15-1

Na 3 bekerwedstrijden stond er afgelopen zaterdag de 1e competitiewedstrijd op het programma. LTC begon beter aan de wedstrijd en de eerste 10 minuten waren moeizaam van Actief kant. Toch was het Derk met een splijtende pass richting Eli en die trof keurig doel 0-1. LTC kreeg zeker ook zijn kansjes maar Niels hield zijn doel schoon en ook wij hadden prima mogelijkheden, Nick met een prima bal op Rutger en een vrij schot van Justin leverden niets op. De 2e helft was een stuk minder aantrekkelijk qua veldspel, maar de spanning vergoedde veel. Wessel had de 0-2 op de schoen met een 1 op 1 situatie met de keeper, maar het was Ties die een afgeslagen corner pardoes binnenschoot en plots was het 0-2. Een corner van Derk werd prima binnen gekopt door Wessel, helaas leverde het geen doelpunt op. LTC gaf niet op en scoorde wel en dat zorgde voor een spannende slotfase. Toch waren het onze eigen jongens met het slotakkoord, corner Derk, doorkoppen Nathan en binnen getikt door Thomas, 1-3, prima overwinning en op naar de volgende wedstrijd !

Lees meer...

Eerste competitiewedstrijd JO17-1

Na een geslaagde beker voorbereiding (44 voor, 0 tegen) moest de JO17-1 zaterdag 19 September voor de eerste competitiewedstrijd aantreden bij HFC'15 uit Hoogkerk. De aftrap stond gepland om 10.30 uur. Mooie tijd, iedereen lekker uitgerust.
We begonnen niet scherp genoeg aan de wedstrijd, veel balverlies en veel door het centrum. Als je beter bent als de tegenstander moet je het veld breed houden zodat er voldoende ruimte blijft om tot een kans te komen. Het duurde dan ook tot aan de 19e minuut voordat we konden juichen: Prima corner van Tim waarna Kamiel snoeihard raak mocht koppen. De ban was gebroken want 3 minuten later was het 0-2, na een verre uittrap van Ruben kon Kay alleen op de keeper af. Dat deed hij keurig.
En dan verwacht je doordrukken. Dat was helaas niet het geval. Uiteindelijk een ruststand van 0-2.
De 2e helft was nog geen 2 minuten oud toen Kay zijn 2e maakte. Op aangeven van wederom Tim. Maar nog steeds was het niet goed vanuit de kant van Actief. Dat resulteerde in de 1-3 in de 53e minuut. HFC'15 begon er weer in de geloven. Ze kregen ook wel een paar halve kansjes. 
Bijna 10 minuten later was het Kay die zijn 3e maakte. Tevens de 3e assist van Tim. De tegenstander definitief over de knie. In de 65e minuut pikte Milan ook zijn goal mee. Prima bal van Kay en Milan kon in 2e instantie inschieten.
Het slotakkoord kwam weer van Kay. Nu was het Bobbie met een prima assist, Eindstand 1-6. Prima start, maar we moeten nog wel een stukje scherper aan de wedstrijd beginnen.
Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90