Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 842 niet laden
Opmerking
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

oktober 2019 - VV Actief | Eelde

A.s. zondag: Oktoberfest bij VV Actief!!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Aanstaande zondag 27 oktober wordt in de kantine van Actief het Oktoberfest geviert voor alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters.
Het feest wordt afgetrapt om 17.00 en we sluiten om 23.00 uur.

De hele avond Bier, Bratwurst und Schlager!!! 
De entree is net als bij de wedstrijden van het eerste gratis. Alles is voorbereid, kantine volledig in stijl “oktoberfest”, na een spannende wedstrijd van het eerste GEHT ES LOS!!!!

Afbeeldingsresultaat voor bier bratwurst

Lees meer...

Erik Gorter Tweewielers is trotse bordsponsor geworden van VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Erik Gorter Tweewielers is geen onbekende in de regio; Gorter startte zijn eigen fietsenzaak in 1997, aan de Meeuwerderweg in Groningen en is sinds maart 2019 gevestigd in Eelde. De recente verhuizing naar het prachtige royale pand op het industrieterrein bij de Bloemenveiling in Eelde was het gevolg van de enorme groei die Erik Gorter Tweewielers na zijn specialisatie in Race- ATB- en trekkingfietsen heeft doorgemaakt.

Erik Gorter Tweewielers is gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes, trekkingfietsen en E-bikes, maar ook voor de ‘gewone’ fiets en alle accessoires die daarbij horen, bent u hier aan het juiste adres. Het belangrijkste waarin Erik Gorter Tweewielers zich onderscheidt ten opzichte van andere zaken, is de aanwezigheid van een 3D bodyscan. Er wordt gewerkt volgens het BUC-principe (Bike Unique Concept). Iedere klant wordt middels een speciaal computer-meetsysteem individueel ingemeten door een van onze specialisten. Het resultaat is een persoonlijk op maat afgestelde fiets die je het ultieme fietsplezier zal bezorgen.

Voor het leasen van een fiets kun je ook terecht bij Erik Gorter Tweewielers. Dit kan met name voor elektrische fietsen interessant zijn. Vanaf januari 2020 veranderen de regels hiervoor en wordt het leasen voordeliger. Om speciaal aan deze vraag te kunnen voldoen, is Erik Gorter Tweewielers een samenwerking aangegaan met een leasemaatschappij.

Een andere eye-catcher is de grote open werkplaats. Hier wordt door de technische specialisten van Erik Gorter Tweewielers iedere fiets vakkundig gerepareerd, ongeacht merk of type. Alle reparaties worden in overleg met de klant gedaan. En voor wie z’n fiets niet kan missen, staat er een goede leenfiets klaar.

Openingstijden:
dinsdag t/m donderdag 9.00-18.00 uur
vrijdag 9.00 -21.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur

Meer informatie kunt u vinden op www.gortertweewielers.nl .

Erik Gorter Tweewielers
Burgemeester J.G. Legroweg 88
9761 TD Eelde
Tel. 050 3129256

Erik en Leontine zijn ook regelmatig bij te vinden bij Actief waar zij hun twee voetballende zonen en andere familieleden aanmoedigen. Namens VV Actief wensen wij ze veel succes en bedanken hen voor het van steunen van onze vereniging!

Lees meer...

JO8-3 in de beker tegen Zuidlaren

Afgelopen zaterdag speelde JO8-3 de bekerwedstrijd (knock-out) tegen Zuidlaren.

Na 2x 20 minuten spelen stond het 3-3.... in samenspraak met de tegenpartij de wedstrijd met 10 minuten verlengd. Hierin scoorden beide partijen een doelpunt waarop de stand nog steeds gelijk stond.

Na veel overleg en ideeën over en weer is besloten om wederom te verlenen met 10 minuten, maar dit keer met de ‘golden goal’ afspraak.

Het was langs de kant zenuwslopend voor alle ouders en er is geen nagel overgebleven! Zeker niet toen er een doelpunt werd gescoord door JO8-3, welke werd afgekeurd omdat deze rechtstreeks gemaakt werd nadat de wedstrijd hervat werd na een incident. (Voetbal in het gezicht waarop de wedstrijd werd stilgelegd). 

En toen na in totaal ruim 57 minuten voetballen, werd daar het beslissende doelpunt gescoord, de ‘Golden Goal’! En wat voor een!!!!

Lees meer...

Alle stemmers “Rabobank ClubSupport” Bedankt!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Leden van de Rabobank mogen jaarlijks een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Rabobank geeft haar leden de gelegenheid om via Rabo ClubSupport te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen.

Maandag 14 oktober werden de uitslagen bekend gemaakt tijdens een geweldige slotavond die gepresenteerd werd door Herbert Dijkstra en had dit jaar als speciale gast zwemmer Maarten van der Weijden. Dankzij alle stemmers op VV Actief hebben wij het mooie bedrag van € 657,64 mogen ontvangen. Het bedrag zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw voetbal materiaal voor de jeugd.

Namens de vereniging willen wij iedereen bedanken voor het stemmen op VV Actief. Speciale dank gaat uit richting onze jeugd hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe voor deze geweldige actie.

#RaboClubSupport

Lees meer...

Hummel Keukens, Badkamers en Wonen sponsor geworden van VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wij zijn zeer verheugd dat wij een nieuwe sponsor bij VV Actief mogen begroeten: Hummel Haulerwijk.

Bij Hummel Haulerwijk vind u keukens, badkamers en wonen onder één dak. Zij helpen u graag met interieuradvies, of een ontwerp voor een badkamer of keuken op maat.

Met persoonlijke begeleiding garanderen zij een ontwerp dat volledig voldoet aan uw wensen. Hun adviseurs stellen uw woonbeleving centraal bij het maken van een ontwerp. Zo realiseren ze samen de keuken, badkamer of wooninrichting die het beste bij u past. Bij het leveren van een keuken of badkamer zorgt de logistieke afdeling voor een stipte levering. De monteurs zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Naast de montage helpen zij ook met sloop- en eventuele installatiewerkzaamheden. ’Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn’.

De drie formules van Hummel bieden samen een complete woonervaring. De Mooiste Keukenwinkel biedt u keukens van absolute topkwaliteit, De Mooiste Badkamers is er voor uw nieuwe droombadkamer en bij de Mooiste Woonbeleving kunt u terecht voor een groot aanbod meubels en accessoires die uw woning compleet maken.

Wie het Hummel gevoel wil komen beleven is altijd van harte welkom. Inspiratie opdoen in de diverse showrooms kan altijd. Voor een uitgebreid advies kunt u via www.hummelgroep.nl een afspraak maken.

De mooiste keukens, badkamers en wonen met het ‘Hummel gevoel’

Namens VV Actief bedanken wij Hummel Haulerwijk voor het van steunen van onze vereniging!

Contact gegevens:
Hummel Keukens, Badkamers en Wonen
Leeksterweg 35-37
8433 KW Haulerwijk
+31 (0) 51 642 500 0
www.hummelgroep.nl

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90