november 2018 - VV Actief | Eelde

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij VV Actief!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen vrijdag kwam Sinterklaas weer met zijn Pieten naar de VV Actief in Eelde. Traditiegetrouw werden zij op deze opmerkelijk zonnige winterse dag door onze plaatselijke brandweerauto naar de Albert Heijn gebracht, waar ondanks de intocht van vorige week heel wat kinderen hen stonden op te wachten. Met dank aan de kleurplaatwedstrijd georganiseerd door de Albert Heijn werden een aantal kleurtalenten beloond met een kado. 

Hierna volgde een bezoek aan het G-elftal van de VV in de Sporthal de Marsch, waar een serieus balletje getrapt werd met de heren. Helaas lag het voetbaltalent niet aan de Pietenkant, waardoor de chocoladeletters moesten goedmaken dat een voetballer nog in zijn pepernoot geraakt werd. 
Gelukkig konden Sinterklaas en zijn Pieten hierna als de brandweer naar de grote groep jonge voetbaltalenten die ons dorp heeft. Op het Actiefterrein stonden zij luidkeels zingend hen op te wachten. Ondanks de frisse temperaturen werd er met veel enthousiasme op het veld alle onderdelen afgewerkt. De Schiet-op-Piet-Piet kreeg zijn perpernoot dubbel en dwars terug.
Na het zweten en meten was er in de kantine tijd voor een gesprek met Sinterklaas, foto's en natuurlijk aan het einde van de middag patatjes met frikandellen van Drieluik. Als kado kregen de kinderen een echte Jako minibal van Sportmaat om thuis mee te oefenen! Na nog 1 keer uit volle borst ȐDag Sinterklaasjeȑ zwaaiden de jonge voetballers Sint en zijn Pieten uit. 
Het Sinterklaasfeest bij de VV Actief wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. bijdragen van de Albert Heijn en Vrienden van Actief en natuurlijk alle vrijwilligers die voor en achter de schermen hun stinkende best doen. Bedankt! 

Lees meer...

Geactualiseerd: Beleid op teamsamenstelling Jeugd

  • Gepubliceerd in Nieuws

De TC van Actief heeft het beleid op de Teamsamenstelling geactualiseerd en versimpeld. We hebben dit gedaan om vanuit Actief zelf een duidelijk beleid te kunnen uitvoeren. Tevens om dit goed en duidelijk te kunnen communiceren naar ouders/spelers/leiders en trainers. Het actualiseren van dit beleid is 1 van de stappen die de TC wil zetten t.b.v. verbeteringen op het gebied van de Technische uitvoering en beleid. We brengen dit nieuws nu, omdat dit onderwerp op verschillende momenten in het seizoen belangrijk is. Als er vragen of opmerkingen zijn, horen we dat graag bij de TC en kunt u ons mailen.

Het beleid is te vinden op de website onder het kopje: Club --> Wie zijn wij? --> Technische jeugdbeleidsplan VV Actief. Daarna doorklikken op de link.

http://vvactief.nl/de-club/wie-zijn-wij/item/599

Lees meer...

Update: vervanging kleine kunstgrasveld start maandag

  • Gepubliceerd in Nieuws

De gewenste goedkeuring door de Provinciale Staten ligt er en nu kan er gestart worden met de werkzaamheden. Het kleine kunstgrasveld (veld 4) waarop veel getraind wordt en de jongste jeugd hun wedstrijden speelt wordt vervangen en kan derhalve vanaf maandag 26 november ongeveer 6 weken niet gebruikt worden. De gemeenteraad heeft op 13 november de begroting goedgekeurd met daarin de kosten voor vervanging van het veld.

De stichting Beheer en Exploitatie VV Actief organiseert als eigenaar van de accommodatie de vervanging. Het ligt in de planning om maandag 26 november te starten na goedkeuring PS met de werkzaamheden op het kleine kunstgrasveld. Nadat de oude mat is opgerold en afgevoerd zal de laag onder de mat worden afgevoerd naar een stortplaats.

Lees meer...

25 november: Feestje na Actief 1 tegen Groen Geel

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zondag won Actief 1 van v.v. Haren en behaalde daarmee de periodetitel. Om dit te vieren en omdat ook Actief 2 de periodetitel binnenhaalde is er vanaf 16:00 een klein feestje met muziek van DJ Romy en Willem.

Daarvoor wordt er tegen Groen Geel gespeeld. Groen Geel heeft weten te winnen van Eenrum en gelijkgespeeld tegen de Wilper Boys en staat met 4 punten op de 10e plaats in de competitie.

Lees meer...

Update vervanging kleine kunstgrasveld

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het kleine kunstgrasveld (veld 4) waarop veel getraind wordt en de jongste jeugd hun wedstrijden speelt wordt vervangen onder voorbehoud van de goedkeuring van Provinciale Staten (PS). Deze goedkeuring laat iets langer op zich wachten waardoor niet eerder begonnen wordt dan 26 november.

De gemeenteraad heeft op 13 november de begroting goedgekeurd met daarin de kosten voor vervanging van het veld.

De stichting Beheer en Exploitatie VV Actief organiseert als eigenaar van de accommodatie de vervanging. Het ligt in de planning om maandag 26 november te starten na goedkeuring PS met de werkzaamheden op het kleine kunstgrasveld. Nadat de oude mat is opgerold en afgevoerd zal de laag onder de mat worden afgevoerd naar een stortplaats.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90