Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 852 niet laden
Opmerking
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

september 2017 - VV Actief | Eelde

Reanimatie / AED cursus voor trainers, leiders, vrijwilligers

  • Gepubliceerd in Nieuws

Meld je aan om deel te nemen aan de cursusavond reanimatie / AED bij Actief. 
Jaarlijks verzorgt Carla Toonstra voor o.a. gastheren en -vrouwen en onze superkantinediensten een cursusavond reanimatie / AED. Ben je eenmaal in het bezit van dit certificaat, dan dien je jaarllijks een herhalingsavond bij te wonen. Actief biedt vrijwilligers die graag dit certificaat willen halen de mogelijkheid dat bij de vereniging te doen. Bij voldoende belangstelling is er een cursusavond op woensdag 8 november as. van 19.00-22.00 uur. NAGEKOMEN BERICHT: 8 november is inmiddels VOL! Er volgt een extra datum!

Want het zal je maar gebeuren....

Ieder uur overlijden in Nederland gemiddeld twee mensen aan een hart- of ademhalingsstilstand. Bij sommige slachtoffers is dit te voorkomen. Als omstanders reanimatie kunnen toepassen, kunnen daarmee levens worden gered; ook uw leven!

Thuis, op school, tijdens het sporten of op je werk: overal kun je te maken krijgen met een hart- of ademhalingsstilstand. Het duurt vaak ongeveer een kwartier voordat een ambulance ter plekke is. Juist die 15 minuten zijn van levensbelang. Krijgt een slachtoffer in die tijd hartmassage en mond-op-mondbeademing, dan stijgen de overlevingskansen. Wanneer er een AED in de buurt is en iemand kan deze toepassen, wordt de overlevingskans nóg groter. Bij Actief is een AED beschikbaar.

Belangstelling? Meld je nu aan!
Ben jij trainer, leider, commissielid of op een andere manier vrijwilliger bij Actief en wil je deelnemen? Mail voor 14 oktober as. naar Marjan van Nuland. Mocht de groep vol zitten, dan proberen wij een extra avond te plannen.

NAGEKOMEN BERICHT: 8 november is inmiddels VOL! Er volgt een extra datum!

 

Lees meer...

2 oktober 2017: Algemene Ledenvergadering

  • Gepubliceerd in Nieuws

Maandag 2 oktober 2017 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine van VV Actief. Deze vergadering is bedoeld voor leden en ouders van (minderjarige) jeugdleden van VV Actief.

De agenda voor deze vergadering is als bijlage bij dit artikel gevoegd. Het financiële jaarverslag, de begroting 2017-2018 en het verslag van de ALV van 2016 liggen ter inzage bij de vergadering. Het financiële jaarverslag en de begroting 2017-2018 zijn ook op te vragen bij de penningmeester via .

De vergadering begint om 20.00 uur; inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur.

Lees meer...

Klaverjassen voor iedereen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Naast het voetbalseizoen is ook het klaverjassen weer begonnen. Op vrijdag 29 september is iedereen van harte welkom om tegen een kleine vergoeding gezellig te gaan klaverjassen in de kantine van VV Actief.

Aanvang: 20:00

Lees meer...

JO19-1 op dreef in beker

Zaterdag 16 september trad ons A1 elftal aan tegen V.V. Niekerk A1. Het was een ongelijke strijd. 9-1 winst voor ons was zeker niet geflatteerd.

We vertrokken zeer gemotiveerd om tien uur vanuit Eelde. De wedstrijd begon om kwart voor twaalf. We waren dus ruim op tijd in Niekerk en zoals Henk zegt, alles begint met een goede voorbereiding.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90