juni 2017 - VV Actief | Eelde

Keepers sluiten seizoen af

*Update: Het etentje is verplaatst naar 7 juli i.v.m. met het aantal aanmeldingen. Keepers kunnen zich aanmelden bij Patrick: 06-42021918.


Na een mooi seizoen sluit de keepertrainingsgroep

 van Patrick van Batenburg en Marco Smiers af met een gezamenlijk etentje. Allen die bij hen getraind hebben dit seizoen zijn uitgenodigd.

Samen met de trainers gaan de keepers op 30 juni om 18:00 uur eten bij één van onze sponsoren, eetcafé de Rooie Kater.

sponsorC3

Lees meer...

Actief JO11-1 pakt knap 3e plek

Vrijdag 17 juni gingen de jongens van JO11-1 naar Borgfeld, vlakbij Bremen. Zaterdag de 18e deden zij mee aan het E-Junioren Turnier A, de Karl-Schmidt-Cup.

Na een gezellige en korte nacht waren de jongens klaar voor aanvang van het toernooi. De teams werden 1 voor 1 voorgesteld aan het talrijke publiek. Wedstrijd 1 speelden de boys tegen de plaatselijke SC Borgfeld 2, na een moeizaam begin en via een klutsgoal toch verdient geworden, 1-0. De wedstrijden hadden een Spieldauer van slechts 10 minuten en wedstrijd 2 tegen Sportfreunde Sahlenburg bleef, ondanks een paar goede mogelijkheden, bij 0-0 steken.

Lees meer...

Felicitatie voor hoofdsponsor Albert Heijn Oosterhof

  • Gepubliceerd in Nieuws

Onze hoofdsponsor Albert Heijn Oosterhof is vandaag onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt. 

Albert Heijn Paterswolde en alle medewerkers, van harte gefeliciteerd met dit keurmerk!

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90