mei 2017 - VV Actief | Eelde

Actief handhaaft zich in Derde klasse

  • Gepubliceerd in Nieuws

Met een ware Houdini-act hebben de voetballers van Actief een 2 – 0 achterstand weten goed te maken door Surhuisterveen ‘thuis’ met 3 – 0 te verslaan. Op het loeiwarme kunstgrasveld van SC Stadspark, de velden aan de Burg. J.G. Legroweg waren verhuurd voor het Horecavoetbaltoernooi, waren de jongens van Actief uiteindelijk te sterk voor de oververmoeid geraakte mannen van Surhuisterveen. De Friezen zaten zo stuk, dat ze na afloop niet eens teleurgesteld waren.

Lees meer...

donderdag 15 juni voor stoppende jeugdleden broekjes en sokken inleveren

  • Gepubliceerd in Nieuws

Donderdag 15 juni kunnen de jeugdleden die zich hebben afgemeld voor aankomend seizoen hun broekje en sokken inleveren  tussen 19.00-20.30 uur in de kantine.

Ook kan er broekjes en sokken omgeruild worden.

Voor vragen kan er gemaild worden naar

Ook bereikbaar op T: 0639197301

Lees meer...

Zwak optreden Actief1 in eerste nacompetitie duel

De eerste ‘finale’ om lijfsbehoud in de Derde klasse werd geen succes voor Actief. De roodwitten verloren verdient met 2 – 0 van Surhuisterveen, en de zege had voor de Friezen hoger uit kunnen vallen wanneer zij het vizier op scherp hadden gezet.
Is Actief nu kansloos in de return op Hemelvaartsdag, die gespeeld gaat worden op het veld van SC Stadspark? Nee, helemaal niet, maar dan is scherpte bij alle spelers wel een vereiste.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90