Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 916 niet laden

november 2017 - VV Actief | Eelde

Actief A1 - Gorecht afgedroogd en zeiknat

Het is zaterdag 18 november 10:20 uur als de scheids op zijn fluit blaast voor aanvang van één van de spannende wedstrijden van dit seizoen. Althans zo was het op papier en zo beleefden we deze wedstrijd de week ervoor als voorbereiding dan ook.

Het was koud en heel erg nat. Het regende pijpenstelen en er was wind, veel wind. Onze mannen traden aan in Haren tegen A1 -Gorecht, Wellicht de beste tegenstander in onze competitie.
We begonnen lekker fel met in de eerste minuten al twee opgelegde kansen voor Ermin waarvan één alleen voor de keeper.

Lees meer...

A1 Actief haalt uit tegen A1 SV Bedum

11 november is de dag bleek ook voor onze A1 junioren, inclusief (St) Maarten op het veld.  Voorafgaand aan dit jaarlijks terug kerend kinderfeest klonk het startsein om 14:20 uur op ons sportpark voor een ruime overwinning tegen A1 van Bedum.  

We begonnen lekker fel en geconcentreerd tegen de lange mannen uit Bedum. Er was gelijk al een  aanval van Björn onze middenvelder met een voorzet van links. De bal werd maar net gemist door Ward en de inkomende Tom. Dit beloofde wat.
Onze gasten dachten daar echter iets anders over en kwamen gelijk met een tegenaanval. De bal werd strak voorgegeven en ingekopt. Maar zoals al vaker stond Luuk onze sluitpost een doelpunt in de weg met een mooie redding. Daarna was er gelijk een weer aanval van Bedum en werd deze aanval weer onderschept door Luuk. Bedum heeft lange mensen voor de goal waar wij het erg lastig mee hadden. We waren gewaarschuwd, Bedum kwam hier om punten te halen.
Een vrije trap van Bedum op 25 meter van de goal door overtreding Gerwin werd ruim gemist.
Het was in de negende minuut dat Bram de bal onderschepte en een snelle counter inleidde met een pass op Björn die daarop Jannes in positie bracht. Jannes moest enkel zijn man uitkapen. Dit deed Jannes dan ook eenvoudig, althans zo leek het, maar het was een mooie actie, en de bal in de korte hoek in het doel liet verdwijnen.  De gewenste vroege goal  1-0 was een feit.
In de volgende minuut, uit een vrije trap op links genomen door Leon werd fantastisch op de kop van Ermin gelegd. De keeper van de Bedumers was kansloos op de perfect ingekopte bal van Ermin. De 2-0 stond al op het scorebord in de 10e minuut.
De volgende aanval was alweer gaande en monde uit in een corner. Deze werd zoals afgesproken genomen door Leon en werd ingekopt door Rob. Wij dachten aan de kant 3-0 yes ! maar, helaas werd door onverklaarbare wijze de goal afgekeurd in verband met vermeend buitenspel.
Zoals al vaker dit seizoen lieten we ons niet uit het veld slaan en waren alweer bezig met een volgende aanval. Ermin miste helaas 100% kans maar in de rebound scoorde de oplettende Jannes op mooie manier de 3-0 in 13e minuut. Het was Jannes zijn tweede doelpunt binnen een aantal minuten. Wie had dit kunnen bedenken.
Door niet scherp te dekken kreeg Bedum weer een kans en slingerde de bal van hun rechterkant voor de goal. Luuk stond zijn mannetje en werkte de bal weg.
De volgende aanval op links van Bedum was alweer gaande. Weer een voorzet die werd gepareerd door Luuk. Het was duidelijk dat we alert moesten blijven. We misten achterin te veel duels en Bedum had al een aantal goede mogelijkheden gehad om te scoren.
Een overtreding op Bram in de 20e minuut werd een mooie indraaiende vrije trap de bal door Leon op de inkomende Tom in het net gekopt. Hoppa 4-0 !
In de volgende fase liet ons middenveld het toch enigszins afweten en waren we minder fel dan Bedum. Hierdoor hadden we teveel balverlies.
Toch waren er ook mooie duels aan de linkerkant in deze fase met kansen om de score nog verder uit te lopen op Bedum. Sydney legde de bal perfect voorde voeten van Tom die vanuit een draai in doel schoot. De keep van onze gasten haalde bal uit de goal en wilde niet meewerken aan de 5-0
En weer was er een mooie kans voor onze boys. Binnen de 16 meter kon Ermin weer op doel schieten helaas tegen de keep van Bedum. Deze moest zich toch zo langzamerhand ernstige zorgen maken over zijn achterhoede.
In 44e mooie snelle aanval ingeleid door Ermin die Tom de gelegenheid gaf mooi af te ronden 5-0 en dat al voor rust.
De goed leidende scheids blies exact na 45 minuten voor de rust.
In de rust werd Rob, die geblesseerd was gewisseld door Max.  Hierdoor werd Sydney een linie naar achteren geschoven als laatste man naast Gerwin die een uitstekende pot had gevoetbald de eerste helft. Daarnaast werd Jannes gewisseld in verband met de weer opspelende liesblessure vervangen door Ward. In de rust hebben we besproken dat Bedum scherp uit de startblokken zou komen en gaan proberen om snel de eerste treffer te maken. Want Bedum wist ook dat zij een aantal goede mogelijkheden heeft gecreëerd in het eerste bedrijf.  

in de 2e minuut was het al gelijk mis. Een schot op doel door slecht dekken zorgde gelijk voor een doelpunt en stond de 5-1 op het bord.
We waren duidelijk wat onzeker uit de rust gekomen en de blessures speelden ons zeker parten. Daarnaast was Bram nog geblesseerd doordat hij een knietje op zijn bovenbeen had gekregen in de eerste helft. We dachten dat het wel beter zou gaan in de 2e helft maar helaas was dit niet zo. Bram  kon niet verder en werd in de 57e minuut vervangen door Scott.
Het was duidelijk dat we de weg kwijt waren en het mooie spel van de eerste helft niet meer op de mat konden neerleggen. Weer een gevaarlijke aanval van Bedum werd verwerkt tot corner. Deze werd op miraculeuze gered door Luuk.
Een aanval van ons leidde de bal naar Ermin. Die lette goed op en zag dat zijn verdediger niet goed timede. Hij kwam alleen voor de keeper te staan maar helaas lukte het Ermin niet hem te passeren en te scoren. Omdat we verdedigend niet goed stonden moesten we wisselen en werd Reinier ingebracht in de 63e minuut als laatste man in de verdediging. Dit ging ten koste van de prima spelende Björn. Deze wissel werd niet overigens niet door iedereen gewaardeerd. Wij wilden deze overwinning koste wat kost binnen halen en wilden daarbij geen enkel risico meer nemen.
Een overtreding op Max levert een gele kaart op voor een Bedum verdediger. We kregen een vrije trap op rechts, deze leverde niets op voor ons.
In de 74e minuut werd Ermin gewisseld met een bovenbeenblessure door Henri. Hierdoor kon Scott weer op zijn vertrouwde plaats in de spits spelen en werd Henri op de linksback positie geposteerd om hun snelle nr. 7 uit te schakelen.
Onze prime spelende verdediger Gerwin, werd van achter neer gehaald. Hij bleef even liggen. We waren bang voor een blessure, we hadden geen wissels meer. Maar waarschijnlijk had Gerwin ook lucht gebrek en maakte gebruik van de gelegenheid om even op adem te komen. Slimme jongen die Gerwin
?

Eigenlijk was er niet meer zoveel meer te melden over de wedstrijd. Veel kansen waren er niet meer over en weer. Gescoord werd er niet meer en de stand stond al in de 2e minuut van de tweede helft op het niet werkende scorebord.

De conclusie over deze wedstrijd is een terechte overwinning voor ons omdat we de eerste 25 minuten erg goed spel op de mat hebben gelegd en de nul hebben weten te houden door een aantal prachtige reddingen van Luuk en 5x hebben weten te scoren. De tweede helft was een totaal andere wedstrijd en hebben we nagenoeg niets laten zien en vele kansen hebben weggegeven. Dit was toch wel een teleurstelling voor het publiek die met velen naar onze wedstrijd waren komen kijken. Uiteindelijk zal niemand hier meer negatief op terugkijken omdat het een mooie 5-1 overwinning is welke ook zo in de analen word bijgeschreven. We staan op gelijke hoogte, de 2e plaats op de ranglijst met Gorecht op de 2e plaats.

De Opstelling: Verdediging, Luuk op doel, Maarten, Rob, Gerwin en Bram, middenveld, Björn, Leon en Sydney, Spitsen. Ermin, Jannes en Tom. Wissels, Scott, Henrie, Ward, Max en de altijd positief ingestelde Keep Sander. Ook vandaag was Stein Westerhof weer van de partij om de vlaggen. Dank Stein we waarderen het enorm !

Komende zaterdag 18 november om 10:15 spelen we de spannende uitwedstrijd tegen onze directe concurrent, Gorecht uit Haren. We hopen velen uit Eelde hier te zien.

Groet,

Hessel

Lees meer...

A1 Actief haalt uit in Winschoten

4 november ’17 hadden we weer een uitwedstrijd, dit keer tegen WVV in Winschoten. WVV stond boven ons op de ranglijst, voor ons belangrijk om deze pot te winnen en mee te doen met de top 3 van onze competitie.

Zoals verwacht ging Winschoten er gelijk fel bovenop. We konden in de warming-up zien dat ze door een prominente BNer al behoorlijk opgejut waren. De details zal ik jullie besparen maar de gevolgen hiervan zal onderstaand in mijn verhaal wel duidelijk worden.

De eerste harde overtreding werd dan ook gemaakt door WVV in de eerste minuut op Maarten onze rechtsback. Vlak daarna kwam WVV eruit met een bal vanuit het middenveld. Luuk onze vaste rots in de branding schatte deze bal niet geheel goed in. Gelukkig kon de bal nog tot corner verwerkt worden. We waren dus gewaarschuwd.

Daarna ging het spel en de kansen op en neer. Een pass van Tom werd tot een hoekschop verwerkt. Deze leverde niets op. Kort daarna, opnieuw een mooie actie van Tom en weer een corner die niets opleverde. Vanuit deze corner kreeg Jannes 3 kansen om te scoren waarvan er één alleen voor de keep. Helaas lukte het Jannes niet om de score te openen. Wat had WVV hier een geluk.

In de 14e minuut, een mooie actie op het middenveld met een pass naar de opkomende Bram, onze vaste linksback. Hij gaf een prachtige afdraaiende voorzet vanuit de achterlijn op Ermin onze spits. Deze wist er wel raad mee en kopte de bal in het doel van WVV. De score was geopend en de 0-1 voorsprong stond op het scorebord. In de 17e minuut kreeg WVV een corner die door onze verdediging goed werd geblokt. De afvallende bal werd met een schot van ca. 25 meter ver naast geschopt. In deze fase werd onze tegenstander harder en maakten meerdere onsportieve overtredingen. De eerste gele kaart werd gegeven door een zware overtreding op onze vaste middenvelder Leon. Wat later zou blijken was dat de eerste kaart er zouden nog velen volgen.

Even later kreeg WVV al de derde corner die goed door de oplettende Luuk uit de goal werd gehaald. Een misser van onze verdediging leverde een voorzet op voor WVV. Deze werd ternauwernood gemist. We hebben het over de 26e minuut als de prima presterende Rob een bal onderschept door goed naar de bal van zijn tegenstander te blijven kijken en gelijk daarna een prachtige curveball over de verdediging van WVV legt, op maat voor Ermin. Deze wist er wel raad mee en scoorde met een mooi schot zijn 2e doelpunt. Het was op dat moment powerplay van onze kant. De volgende aanval van ons was alweer aanstaande. Een strakke voorzet van Bram kon nog door de keeper van Winschoten worden weg gewerkt. De afvallende bal werd in één keer op de pantoffel genomen door Leon maar helaas maar net aan de linkerkant aan de verkeerde kant van de paal geschoten.

WVV liet ook nog iets van zich zien door onoplettendheid van ons. Uiteindelijk werd een doelpoging door onze boys weggewerkt naast de goal. Het spel speelde zich in deze fase voornamelijk af op het middenveld. Iedereen kon zien dat WVV te kort kwam en wij de betere ploeg waren. Het gevolg was nog meer overtredingen en frustraties aan de kant van WVV. 

Een genomen hoekschop door Leon werd helaas niet goed door Ermin ingeschat, hij  kopte de bal over de lat.

In tegenstelling tot de wedstrijd was de laatste fase van de eerste helft voor WVV. We werden laconiek en slap maar WVV wist hiervan niet te profiteren. De scheids liet minimaal tot onze verbazing meer dan 5 minuten doorspelen tot hij op zijn fluit blies voor de thee.

Omdat de scheids in de eerste helft zoveel tijd had bijgetrokken begon de 2e helft uiteraard ook fors later. Om 13:40 uur konden we de draad weer oppakken. In de rust werd Max gewisseld door Ward. We hadden een vermoeden dat WVV weer zeer fel aan de 2e helft zouden beginnen om een aansluitingstreffer te forceren. Aan ons om ons eigen spel te spelen en niet mee te gaan in het spel van onze tegenstander.

In de 48e minuut maakte WVV een aantal overtredingen in de 16. De scheids liet tot onze verbazing lang doorspelen en floot pas laat bij de zoveelste schop. Waar wij al meerdere strafschoppen zagen, kregen we helaas maar een indirecte vrije trap op minder dan 10 meter van het doel. Hectiek was alom en het duurde dan ook best wel even alvorens de muur van WVV er stond.

Tom tikte de bal iets naar rechts waarbij Ermin de bal met een forse uithaal dwars door de muur achter de keeper jaagde. WVV was kansloos en de stand was inmiddels terecht 0-3 geworden en Ermin had zijn 3e doelpunt gemnaakt. 

Ondanks onze voorsprong ergerden wij ons best wel aan een aantal spelers van WVV maar ook aan hun grensrechter. Er is veel respect van mijn kant voor de leiding en de grensrechters. Zij doen ook hun best en, daar ga ik vanuit, proberen naar eer en geweten in hun vrije tijd dit te doen. Het was duidelijk dat de grensrechter van WVV wel een opfriscursus kan gebruiken en dan druk ik mij nog voorzichtig uit. Deze heer vlagde zoals meerder mensen, ook het thuis publiek kon zien bij alles waar ook maar een beetje gevaar voor WVV dreigde ook al was er totaal geen sprake van buitenspel.

Vlak na een heel aantal "buitenspelmomenten" maakte een speler van WVV weer een grove overtreding in de middencirkel op Sydney. De bewuste speler trapte bewust na en kreeg gelijk een rode prent voor zijn neus van de matig leidende scheids. Dit was al in de 54e minuut en zou een kantelpunt in de wedstrijd worden.

In de 10e minuut maakte Rob een overtreding op een aanvaller van WVV op 20 meter van ons doel. Een vrije trap was het logische gevolg. De bal werd goed genomen maar nog beter gepakt door Luuk. Vlak daarna was er weer een uitbraak van WVV waarbij een schot voor ons doel langs suisde.

Het was tijd om te wisselen. We hadden voldoende wissels bij ons met kwaliteit om de wissels te kunnen inbrengen. Bram en Leon werden gewisseld door Floris en Björn. Zij waren al enige tijd aan het warmlopen en stonden dan ook te popelen om hun kunsten te laten zien. Dit was in de 64e minuut

Kort hierna was er weer veel tumult in en buiten het veld. De stoppen sloegen door bij meerderen, zowel een aantal spelers als toeschouwers van WVV. Hierdoor werd er weer een speler van WVV met rood van het veld gestuurd. Het was zijn 2e gele kaart. Er waren zelfs sportieve spelers van WVV die zich enorm ergerden aan hun eigen medespelers.

Ik was al bang dat de wedstrijd zou worden gestaakt. Dit scheelde  naar mijn idee  niet zo heel veel meer. De scheids had de wedstrijd duidelijk niet in de hand en was niet altijd even consequent met zijn beslissingen. Het was onze taak  niet in de malaise van WVV mee te gaan. Wat ons eigenlijk prima lukte. We straften dan ook gelijk de situatie af door te scoren in de 66e minuut. Op aangeven van Ward kon Tom zijn doelpunt ook weer mee pikken. 0-4 was al een prima resultaat maar met 2 man meer moest dit uitgespeeld worden en konden we aan ons doelsaldo werken.

Vlak na Tom zijn goal werd hij gewisseld door de ongeduldige Scott. Hij stond al een poosje gereed om in te vallen en wilde zich zeker laten gelden.

Een mooie aanval van Scott op het  middenveld richting de goal werd niet beloond met een doelpunt. De volgende aanval van Scott werd zijn mooi ingeschoten doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. En ja hoor de grens van WVV had zijn cursus nog niet gevolgd en bleef zijn vlag ten onrechte omhoog houden. De betreffende grensrechter was zo erg van streek dat hij kort na het incident boos zijn vlag neer gooide en weg liep. Gelukkig was er een verstandige WVVer die de vlag oppakte én het laatste deel van de wedstrijd prima vlagde.

Doordat wij met 2 man meer waren kwam er natuurlijk veel ruimte voor ons. We hadden een mooie aanval met meerdere opgelegde kansen maar konden deze niet verzilveren. De keep van WVV redde 3 keer op rij. De volgende kans was voor Ward alleen voor de keeper. Ward wilde de bal om de keeper heen krullen maar helaas kon hun doelman nog net de bal onderscheppen. In de slotminuten waren er nog meerdere kansen voor ons maar helaas zonder resultaat. Het enige wat we ons kunnen verwijten is dat we niet 4 doelpunten meer hebben gemaakt tegen 9 man. Aan de andere kant hadden we op voorhand voor een 4-0 overwinning getekend. Daarnaast is een compliment voor alle spelers op zijn plaats. Ze lieten zich niet intimideren en bleven lekker voetballen, chapeau.  Ook de chauffeurs bedankt voor hun bijdrage en onze trouwe supporters die ook de moeite hebben genomen weer te gaan kijken naar meestal hun eigen boys. We staan op een gedeelde 2e plaats achter vv Winsum en daar zijn we super trots op.

Er werden door de scheids 6 gele kaarten getrokken , 1 rood in eén keer en een orde klaart door 2 keer geel.

Opstelling: verdediging, Luuk Wissink, Maarten van Nijf, Rob Boerema, Gerwin Koops, Bram Sternsdorff. Middenveld, Max van der Werff, Leon Buiter, Sydney Gosselaar. Spitsen, Jannes Boer, Ermin Imelman en Tom Smid.

Wissels: Floris Tol, Björn Sneijder, Ward Hanekamp, Scott Heijkens en Sander ter Wal als reserve keeper.

Komende zaterdag 11 november 2017 spelen we thuis tegen SV Bedum. Aanvang 14:15 uur. Ik hoop u weer te zien om onze jonge kerels aan te moedigen.

Lees meer...

A1 Actief - Marum. Overwinnig met een luchtje

Zaterdag 28 oktober om 14:15 konden we weer in de wei onze talenten laten zien op ons sportpark in Eelde. Onze tegenstander was  A1 uit Marum. We doen het goed in de competitie maar om echt mee te doen voor de prijzen moesten we deze pot winnen.

Zoals door mij een paar weken eerder gemeld begint alles met een goede voorbereiding. Eigenlijk zijn we daar de hele week voorafgaand aan de wedstrijddag al mee bezig. Zo ook voor deze wedstrijd. Even een kleine uiteenzetting over de voorbereiding voor deze wedstrijd door een heel aantal spelers voorafgaand aan de wedstrijd. Er was een feestje georganiseerd in Groningen op de vrijdagavond. Velen waren daarbij aanwezig en bleven tot in de kleine uurtjes. Het resultaat was dat er iemand in de nachtelijke uurtjes zwemles heeft gehad in het Paterswoldse meer, een ander racete met 30 km per uur op zijn fiets tegen een slagboom aan. Weer een ander werd misselijk thuis gebracht. Zomaar even aan paar voorbeelden. Maar u raad het al, onze boys waren niet geheel fit en misten scherpte. Een goede les hoop ik dan maar. Vandaar mijn aanhef “ winst met een luchtje”

Om kwart over twee was het dan zover, aanvang wedstrijd tegen Marum. We wilden deze wedstrijd winnen om mee te blijven doen om de prijzen en afstand te nemen van de middenmoot. Marum is een wisselvallige ploeg waar je op een slechte dag zo maar van kan verliezen. 

Er gebeurde in de eerste minuten niet zoveel om over te schrijven. In de 11e minuut kregen wij een hoekschop die genomen werd door Leon. Helaas kon Tom het doel nog niet vinden en kopte over. Een minuut later werd een mooie actie door de opkomende Bram niet op waarde geschat door onze spitsen. Niemand raakte de bal. Het bewijs dat we er nog niet bij waren en scherpte misten.

Een paar minuten later maakte Max een overtreding op de spits van Marum op 25 meter van ons doel. Een vrije trap was het resultaat die slecht en laag werd ingeschoten en makkelijk was te onderscheppen. We konden weer opbouwen. Het spel ging in deze fase op en neer zonder goede kansen en het kon in deze fase alle kanten op.

In de 20e minuut was er een afzwaaier door een mislukt schot van Leon. De bal ging voor de goal langs  en als Ward iets scherper was geweest had hij de bal zeker ingetikt. Een vermeende overtreding van Rob, onze trouwe verdediger werd bestraft met een vrije trap voor de gasten. Gelukkig was Luuk onze keep bij de pinken en kon de bal met een gestrekt been uit zijn doel werken. Het scheelde maar verrekte weinig of we hadden achter gestaan met 0-1

In de 28e minuut was het Leon met een mooi schot op doel die door hun keep werd tegen gehouden. De rebound werd door Tom ingeschoten maar ook door de goalie van Marum weggewerkt. De bal kwam nu voor de voeten van Ward. Hij kreeg ruim de tijd om aan te leggen en schoot met een geplaatst schot de bal in het doel. De 1-0 was en feit en nu vast houden en uitbouwen.

In deze fase waren we beter dan Marum maar konden we niet echt een stempel op de wedstrijd drukken. Een paar minuten later was het Tom met een mooie actie op rechts waarbij hij met een voorzet Leon in scoringspositie bracht, die miste jammer genoeg. Vlak daarna was er een aanval van Maarten op zijn rechterkant. Hij vond Ward met een 1 - 2tje. Ward werd vrij gespeeld om uit te halen maar miste de bal. De volgende aanval was alweer gaande maar werd ook voorlangs geschoten door onze boys.

Marum had in deze fase veel overtredingen nodig en dit kwam het spel niet ten goede. De scheids floot helaas ook voor ieder wissewasje Waardoor het spel veelvuldig en onnodig stil la. Leon nam nog voor rust een hoekschop die helaas niets opleverde. De daarop volgende aanval werd Leon getorpedeerd aan de linkerkant door een speler van Marum. Het werd tijd dat de scheids ging ingrijpen. De 1e official die last had van een liesblessure nam de tijd om naar het incident te komen en trok toen gedecideerd de meer dan terechte gele kaart. De vrije trap die daarop volgde leverde niets op en de scheids floot voor de rust

 

In de rust is het aan een ieder duidelijk gemaakt dat we uit een ander vaatje moesten tappen. We moesten alerter zijn en ons aan de gemaakte afspraken houden. We waren er nog niet en moesten zorgen dat we de nul hielden en de kansen beter benutten.

We hadden goede voornemens en toch waren we slap begonnen na de thee. Dit resulteerde in een aanval van Marum die voorlangs werd geschoten. Het was een makkelijk intikkertje voor Marum en een gelukje voor ons dat ze er niets mee deden. In de 50e minuut kregen onze gasten nog een hoekschop die slecht werd genomen en niets opleverde.

Pas in de 58e minuut kwamen wij er weer serieus aan te pas. Bram gaf een strakke pass van links op Tom. Deze kapte zijn tegenstander uit en gaf een mooie assist op Ward die vervolgens de bal volledig miste. Maar deze kans werd niet door de inkomende Max gemist, hij schoot hem strak in de hoek. De 2-0 was een feit en we wisten deze pot is binnen als we geen gekke dingen doen.

In de 63e was het Tom met een mooie actie waarbij hij diverse tegenstanders passeerde maar helaas de bal geen kracht meer kon meegeven. Jannes had vervolgens ook nog een mooie actie waarbij hij 2 man passeerde en uithaalde vanaf 25 meter. Helaas recht in de handen van de keep van Marum. Even daarna nam Bram een vrije trap op links welke te hard was voor zijn medespelers en voor de goal van Marum langs suisde.

In de 71e minuut werd Leon gewisseld door Henri. Het duurde ook niet lang dat Henri van zich liet horen. Rob gaf een harde pass door het middenveld van achteruit naar Max. Die gaf op zijn beurt een mooie bal op Henri die in 1 keer uithaalde, maar helaas zijn schot ging over het doel.

In de 76e minuut werd Ward gewisseld door Tariq Alrifai, een talent uit de A3 selectie die voor het eerst met ons mee mocht doen. De goed presterende Gerwin in de laatste linie, gaf een strakke bal op onze spit Tom. Die kapte zijn man uit maar was niet meer in staat om op doel te schieten. Tariq maakte een verdienstelijk debuut met een zelf gecreëerde kans. Door een speler te passeren kon hij zijn kans verzilveren. Maar helaas voor Tariq lukte dat niet. Kort daarop werd een corner genomen en met een harde kopbal, bewust door Henri in het doel gekopt. Helaas de bal ging over.

Sydney die een zeer verdienstelijk wedstrijd speelde en met overtuiging een schot loste op zeker 27 meter van het doel.  De bal ging maar net over het doel van Marum.

Er waren erg veel kansen voor ons in deze fase. Marum kwam er in het geheel niet meer aan te pas. Een vrije trap genomen door Jannes die geen last meer bleek te hebben van zijn liesblessure werd laag en hard op doel geschoten. Helaas tegen het been van een tegenstander. Daarna waren er nog meerdere schoten op het doel van de Marumer doelman. Maar telkens weer tegen een been van een Marummer. Het zou vandaag blijven bij 2 doelpunten. Een mooie overwinning welke wel een hoger doelsaldo had verdient. Desondanks kijken we terug op een welverdiende overwinning en, we hebben de nul gehouden voor het eerst deze competitie. Dit was voor Luuk onze keeper een mooie opsteker. Door dit resultaat staan we (de winst op Helpman al meegenomen) op een mooie gedeelde 2e plaats.

De basisopstelling tegen Marum: Luuk Wissink, Maarten van Nijf, Rob Boerema, Gerwin Koops, Bram Sternsdorff, Sydney Gosselaar, Max van der Werf, Leon Buiter, Tom Smid, Jannes Boer en Ward Hanekamp. Wissels: Sander ter Wal, Henri Hermeling en Tariq Alrifai

Komende zaterdag 4 november as spelen we de uitwedstrijd tegen Wvv uit Winschoten. Aanvang wedstrijd is 12:30 uur. We vertrekken met een nagenoeg fitte selectie om 11:00 uur vanaf parkeerplaats Terra college. 

Groet,

Hessel

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90