Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 916 niet laden

oktober 2017 - VV Actief | Eelde

A1 Actief - Be Quick A2 geflatteerd

Afgelopen zaterdag 21 oktober 2017 hadden we een vrij voetbal weekend. Er was geen competitie en geen beker wedstrijd voor ons A1 elftal. Een mooie kans voor een aantal spelers om zich te kunnen profileren omdat zij niet altijd zeker zijn van een basis plaats. Een basis plaats is mooi maar om deze te behouden moet je blijven presteren. We hebben immers voldoende spelers die aan de deur staan te kloppen.

Lees meer...

Helpman A1 - Actief A1 gestaakt

Op een mooie dag in oktober moesten we een uitwedstrijd voetballen tegen Helpman. Het lijkt wel een sprookje en zo begon het ook. Het was een hele mooie zomerse dag, zaterdag de 14e oktober 2017. De temperatuur zou ruim 20 graden aantikken. We waren tot vele verbazing op fiets vertrokken van onze club in Eelde. Goed voor de teambuilding enz enz. Als je aankomt ben je al warm haha. Dat niet iedere speler er zo over dacht mocht duidelijk zijn. Leuke opmerkingen van, we zijn al moe als we aankomen of,  hier krijgen we blessures van kwamen niet onverwacht. Toch maar doorzetten was mijn motto. Immers een goed idee van een ouder kun en mag je niet negeren.

Lees meer...

Spannend gelijkspel Actief A1 – VEV 67

Afgelopen  zaterdag 7 oktober om 14:00 traden we thuis aan tegen de 2 plaatsen boven ons staande VEV 67 uit Leek. Het  was een druilige dag met veel regen, zeker de eerste  helft.

Ondanks het weer waren er best wel toeschouwers, vaak de trouw gedienden. Ze trotseerden het weer voor onze boys, die wat wilden laten zien.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90