Eerste competitiewedstrijd JO17-1

Na een geslaagde beker voorbereiding (44 voor, 0 tegen) moest de JO17-1 zaterdag 19 September voor de eerste competitiewedstrijd aantreden bij HFC'15 uit Hoogkerk. De aftrap stond gepland om 10.30 uur. Mooie tijd, iedereen lekker uitgerust.
We begonnen niet scherp genoeg aan de wedstrijd, veel balverlies en veel door het centrum. Als je beter bent als de tegenstander moet je het veld breed houden zodat er voldoende ruimte blijft om tot een kans te komen. Het duurde dan ook tot aan de 19e minuut voordat we konden juichen: Prima corner van Tim waarna Kamiel snoeihard raak mocht koppen. De ban was gebroken want 3 minuten later was het 0-2, na een verre uittrap van Ruben kon Kay alleen op de keeper af. Dat deed hij keurig.
En dan verwacht je doordrukken. Dat was helaas niet het geval. Uiteindelijk een ruststand van 0-2.
De 2e helft was nog geen 2 minuten oud toen Kay zijn 2e maakte. Op aangeven van wederom Tim. Maar nog steeds was het niet goed vanuit de kant van Actief. Dat resulteerde in de 1-3 in de 53e minuut. HFC'15 begon er weer in de geloven. Ze kregen ook wel een paar halve kansjes. 
Bijna 10 minuten later was het Kay die zijn 3e maakte. Tevens de 3e assist van Tim. De tegenstander definitief over de knie. In de 65e minuut pikte Milan ook zijn goal mee. Prima bal van Kay en Milan kon in 2e instantie inschieten.
Het slotakkoord kwam weer van Kay. Nu was het Bobbie met een prima assist, Eindstand 1-6. Prima start, maar we moeten nog wel een stukje scherper aan de wedstrijd beginnen.
Media & Communicatie

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90