Wedstrijdverslag Gorecht JO17-3 - Actief JO17-1

Zaterdag 5 september stond de 2e bekerwedstrijd voor de JO17-1 op het programma uit tegen Gorecht JO17-3. Bij vertrek vanaf Terra College kregen we nog een grote bui regen over ons heen. Allemaal schuilen in de auto. 
Onderweg naar Haren klaarde de lucht weer op, de paraplu's konden in de auto blijven liggen.
Actief begon zeer gretig aan de wedstrijd en binnen 10 minuten stond de 0-2 al op het bord. In de 3e minuut maakte Tim de 0-1 en 6 minuten later was het al 0-2 door Kamiel op aangeven van Bobby. 
Ik overdrijf niet: het had ook wel 0-5 kunnen staan na 10 minuten. De paal en lat stonden in de weg. We moesten dus scherper voor de goal zijn. Dat hadden de jongens door. In de 13e en 17e minuut maakte spits Kay de 0-3 en 0-4 op aangeven van Bobby en Milan, waarna Martijn in de 19e minuut op aangeven van Daan 0-5 op het bord schoot.
Daarna even een rustige periode, voor de verslaggever ook wel prettig, het was haast niet bij de houden. Intussen had Ruben ook nog een penalty gemist, rondje van Ruben !
Na een half uur pakten de boys het weer op. Binnen 6 minuten liepen we uit naar 0-8. Tim op aangeven van Martijn, Milan op aangeven van Tim, solo van Kay en Kay nogmaals op aangeven Tim. 3 minuten later maakte Kay de 0-9 op aangeven van Tim.
Vlak voor rust nog een toetje. Zels Thijn mocht scoren, assist Kay.
Rust, even tijd om bij te komen. Ouders even een kopje koffie en de trainer, leiders en spelers in de kleedkamer. Als het soms zo makkelijk gaat is het moeilijk om jezelf de 2e helft te verbeteren. Scherp blijven dus, en geen tegengoal krijgen!
Milan was de eerste die de 2e helft het scorebord deed trillen. 
Het duurde even voordat we weer los waren. In de 57e minuut was Kay weer wakker geworden. Op aangeven van Laslo maakte hij de 0-12.
7 minuten later mocht Laslo de 0-13 op het bord zetten. Hij maakte een mooie goal op aangeven van Kay.
4 minuten later onze 2e penalty. Wat moesten we doen, Ruben nog een keer of was zijn kans verkeken? Na uitvoerig overleg kreeg Ruben nog een kans. Deze liet hij niet onbenut: 0-14 door Ruben.
Laslo was nog niet klaar en zorgde in de 69e minuut voor de 0-15. 
De jongens waren nog niet klaar, en Ruben helemaal nog niet. Hij mocht nog even in de spits spelen en maakte daar ook zijn faam waar. Hij maakte ook de 0-16 in de 72e minuut door een afstandsschot.
Het slotakkoord kwam van Milan, Sven en nogmaals MIlan. de 0-19 stond op het bord. Gorecht was een maatje te klein. 
Kortom ook een prima 2e helft.
Ik wil namens de begeleiding de supporters en in het bijzonder onze grensrechter Bennie bedanken. Je was weer foutloos !
A.s. Zaterdag spelen we om 14.15 uur thuis tegen Veendam JO17-2. 
Groet, Begeleiding JO17-1
Media & Communicatie

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90