Trainingsaanpak Jeugd Seizoen 21/22

Beste ouder(s)/verzorger(s) en spelers,

Graag informeren wij jullie over de trainingen van de onderbouw Jeugd voor komend seizoen.

Mini’s & JO7
Het komende seizoen wordt de training voor deze groep wederom verzorgd op woensdag door Marcel Spanjer. Gezien de grootte van de groepen krijgt hij daarbij ondersteuning van meerdere trainers bij de mini's en elk JO7 team heeft een eigen trainer. 

JO8 t/m JO12
Het afgelopen seizoen zijn we gestart met een nieuwe aanpak. Naar aanleiding van alle signalen en feedback van ouders, trainers en leiders gedurende o.a. het afgelopen seizoen, hebben we besloten dat dit jaar zo voort te zetten. 

Dit jaar wordt de rol van hoofdtrainer ingevuld door Henk Veenhof en Ravi Westerhof. Alle teams hebben ook weer een eigen trainer. De trainers zijn gevormd uit ouders, oudere jeugdteamleden en/of stagiaires van Sport & Beweging.

Bovenbouw
Nieuw het komende jaar is, in lijn met wat we het afgelopen jaar al hadden aangekondigd is dat ook voor de bovenbouw er Hoofdtrainers zullen zijn.
Voor de leeftijdsgroepen JO13 en JO15 wordt deze rol door Chris van Vreeswijk ingevuld.
Voor de leeftijdsgroepen JO17 en JO19 en O23 wordt deze rol (ai) door Dennis Melcherts ingevuld.

Onze hoofdtrainers geven invulling aan het ‘opleidingen beleid’ van de vereniging. Dit houdt in, dat zij supervisie voeren, coachen en begeleiding geven aan de trainers en leiders van de teams in deze leeftijdscategorie. De trainingen worden voorbereid door de hoofdtrainers en tevens zullen zij zo nu en dan aansluiten bij de wedstrijden om zowel de trainer als de leider te begeleiden in hun rol.

Om ze hier maximaal in te faciliteren zullen zij zelf wederom géén teams meer trainen. Door voor deze aanpak te kiezen is wederom een belangrijke stap genomen om voor gehele groep jeugd kwalitatief gelijkwaardige trainingen te kunnen aanbieden.

Voor 1 team in de bovenbouw, JO15-2 hebben we het trainersplaatje nog niet compleet. Hier wordt aan gewerkt en we hopen hier z.s.m. met een positief bericht te kunnen komen. 
Daarnaast hebben we in de bovenbouw te maken met een aantal onverwachtse ontwikkelingen in het ledenaantal, dit kan betekenen dat er qua teams nog een en ander wijzigt. Ook hier hopen we op korte termijn defintief uitsluitsel over te kunnen geven.

Start trainingen
De teamtrainingen voor de onderbouw starten op woensdag 1 september. De mini's starten op woensdag 8 september. De circuit training start op vrijdag 3 september. 
De teamtrainingen voor de bovenbouw starten uiterlijk in de week van 30 augustus. 
Zie ook het inmiddels gepubliceerde Overzicht trainingsdagen en -tijden

Start wedstrijden
Vanaf zaterdag 4 september zijn de wedstrijden ingepland. Via voetbal.nl (app) kun je zien wanneer en waar etc er wordt gespeeld. 

Nog even alle informatie van VV Actief inzien?
Kijk dan in ons Welkomstboekje.


Trainingstijden

Training

Dag

Groep

Hoofdtrainer

Tijdstip

Mini’s

Woensdag

Mini’s

Marcel Spanjer

15.00 - 16.00

Team

Woensdag

JO7

Marcel Spanjer

16.00 - 17.00

Team

Woensdag

JO8

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

16.00 - 17.00

Team

Woensdag

JO9

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

17.00 - 18.00

Team

Woensdag

JO11

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

17.00 - 18.00

Team

Woensdag

JO10

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

18.00 - 19.00

Team

Maandag

JO12

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

18.00 - 19.00

Circuit

Vrijdag

JO8 t/m JO9

Henk Veenhof

16.15 - 17.15

Circuit

Vrijdag

JO10 t/m JO12

Henk Veenhof

17.15 - 18.15

Keepers Donderdag Vanaf JO11 Tjerkinus Wijkstra 19.00 - 20.00
Bovenbouw Ma/di/woe/do JO13 t/m O23 Chris van Vreeswijk/Dennis Melcherts (ai) Zie link

Gezamenlijke seizoen aftrap & POD
Door de Corona maatregelen hebben we het POD Positief Coachen Traject helaas moeten pauzeren. Dit gaan we komend seizoen vanaf de start van het seizoen weer opstarten. We organiseren een gezamenlijke aftrap op zaterdag 28 augustus voor de onderbouw en bovenbouw Jeugd voor en met alle trainers, coaches, leiders en leeftijdscoördinatoren. Deze sessie is bedoeld om iedereen van start te kunnen laten gaan met dezelfde informatie, wat te doen, weet waar wat te vinden, wie te benaderen bij hulp.

Voor alle ouders van nieuwe leden organiseren we op 8 september een informatie sessie per leeftijdsgroep tijdens de trainingsuren. 

In het kader van POD (Positief coachen en club klimaat) organiseren we op 26 oktober een theatervoorstelling voor alle belangstellenden.

Wij kijken met veel vertrouwen en energie uit naar een mooi nieuw seizoen. Uiteraard kan het zijn dat door impact van Corona maatregelen we toch weer onze plannen moeten bijstellen. We zijn het inmiddels gewend en houden jullie op de hoogte. 

Voor vragen kan contact worden opgenomen met:

Janny Westers - bestuurslid Jeugd, 06-55757363

Dennis Melcherts - bestuurslid TC, 06-54282133

Josefien Stenvers - bestuurslid algemene zaken, 06-51225634

Laatst aangepast op 06 april 2022

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: « Trainingsaanpak seizoen 2020-2021

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90