juli 2023 - VV Actief | Eelde

Samen ook Actief schoonhouden

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ons mooie sportcomplex is de hele dag open voor iedereen die wil sporten. Het lijkt ons heel normaal dat je na gebruik alle spullen (en rommel) meeneemt of opruimt. De materialen op het terrein gebruik je waar het voor bedoeld is. Doelen zijn geen hangmat of klimrek.

Het terrein is niet bedoeld als hangplek en overlast veroorzaken voor de omgeving, rotzooi achterlaten of vernielingen aanbrengen is al helemaal uit den boze.

Helaas gebeurt dit regelmatig getuige de foto's van een aantal momenten het afgelopen half jaar. Daarom zijn wij genoodzaakt om de materialen binnen te zetten, zodat bijvoorbeeld doelen voor het nieuwe weer gebruikt kunnen worden.

Lees meer...

On Air: Bestuur VV Actief live bij Sportproat RTV Tynaarlo Lokaal

  • Gepubliceerd in Nieuws

Bestuur VV Actief in gesprek bij @Sportproat Tynaarlo Lokaal..

Heb je een luistermomentje over? Hoeft niet nu hè.. Mag ook op je vakantiebestemming?.

Maar goed om even te bookmarken.. De Sportproat podcast van Tynaarlo Lokaal.

Stem dan ook vooral even af op deze Sportproat van 10 juli jl. van Tynaarlo Lokaal.

Waar 2 leden van het nu nog maar driekoppige bestuur van VV Actief aanschoven aan tafel om het te hebben over Hoe het balletje rolt bij Actief.

En heb je meer tijd? Misschien nog beter; want de verschillen en overeenkomsten binnen de verenigingen in de buurt zijn niet zo verschillend.

Intunen in elk geval vanaf minuut 29.55….

https://open.spotify.com/episode/1dNBKKL9nN5HcwMcLZkAv3?si=slp1PqudSjenLVp6yCa9HQ&context=spotify%3Ashow%3A3n2PEuCKmBVVtaWABW5Uqn

Lees meer...

Vrijwilligers mailing

  • Gepubliceerd in Nieuws

Onderstaand bericht is vandaag verstuurd naar alle Senioren leden & ouders van jeugdleden.

Nu kan het zo zijn dat de e-mailadressen bij ons bekend inmiddels verouderd zijn en dit bericht je niet bereikt heeft.

Stuur dan in elk geval even een e-mail aan met het gewenste geregistreerde e-mailadres.

(Ouders van) Leden die reeds een vrijwilligersrol vervullen hebben we zo voor zover mogelijk uitgefilterd van de mailing. 

Beste (ouders van) leden van VV Actief!

Om de vereniging draaiende te houden en de in gang gezette ontwikkelingen te kunnen blijven uitvoeren, hebben wij nog vele vacatures.

Voor de nieuwe leden is het inmiddels standaard dat zij hun gewenste vrijwilligerstaak al kenbaar maken via het online aanmeldingsformulier.

Zoals afgesproken sturen wij nu ook aan alle leden die daarvoor al lid waren persoonlijk de toegezegde informatie rondom onze vacatures.

Samen zijn we immers VV Actief. Op deze manier wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om de bijdrage aan de vereniging kenbaar te maken.

Zie deze link voor meer informatie over verschillende rollen/taken. Let op dit is een (verouderd) concept. Niet in beton gegoten. Maar kan een idee geven.

Vervolgens ga je naar dit aanmeldformulier.
Wat simpele klikjes, even je naam en contact informatie noteren, niet vergeten op verzenden te klikken. En het balletje gaat rollen.

Wij kijken uit naar de aanmeldingen en wensen jullie alvast een hele fijne zomer!

Sportieve groet,

Bestuur VV Actief

nb) Wil je inhoudelijk reageren per e-mail op deze mailing? Stuur dan een e-mail naar .

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90