januari 2023 - VV Actief | Eelde

Prijsverhoging op producten kantine

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden,

Het Bestuur en de Kantinecommissie van V.V. Actief hebben tot het uiterste geprobeerd om de generieke prijsverhogingen in de markt niet direct door te zetten naar de leden.

Echter de gestegen energiekosten, de grondstofkosten die door leveranciers worden doorbelast in alle producten en het statiegeld op blikjes en plastic flessen dat binnenkort wordt doorgevoerd, zorgen ervoor dat ook wij niet ontkomen aan een prijsverhoging op de producten verkrijgbaar in onze kantine.

Vanaf heden zijn de prijzen van alle producten in de kantine aangepast. Uiteraard zal de inkoopafdeling scherp zijn op voordeeltjes en dit met jullie delen.

Creatieve invulling vanuit de Kantine commissie vertaald zich in o.a. zelfgemaakt gebak, muffins of brownies voor bij de koffie.

We gaan er ook in het nieuwe jaar weer de schouders onder zetten met elkaar om te zorgen dat we met plezier kunnen blijven voetballen bij Actief!

PS – Als jij je bakkunsten wilt tonen en je taart of muffins wilt inbrengen voor de verkoop in de kantine steun jij de club extra.

Mocht je andere creatieve inbreng hebben geef dit dan door via

#Samen zijn wij Actief!”

Lees meer...

Gezonde kantine #jogg

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wist je dat.... wij van VV Actief ons inzetten voor een gezonder aanbod in de kantine? En dat je daar de komende weken meer van gaat merken, op onze socials, in de kantine, en hopelijk vooral in je maag :)


#gezondekantine #jogg

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90