september 2022 - VV Actief | Eelde

Terugblik theatervoorstelling "Dat Schiet Lekker Op Zo"

  • Gepubliceerd in Nieuws
Gisteravond bood de kantine het podium voor de voorstelling "Dat Schiet Lekker Op Zo" van stichting Positief Coachen.
In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader en coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. De praktijk blijkt wat lastiger...
Met circa 300 jeugdleden, circa 60 trainers/leiders bij de jeugd (waaronder veel nieuwe) en ontelbaar veel (nieuwe) ouders had de zaal vol kunnen zitten.
Nu zaten er welgeteld 23 aanwezigen, exclusief bestuursleden.

De sfeer was er echter niet minder om. Dankzij de zeer enthousiaste acteurs & fantastische improvisatie van de gastacteurs uit de zaal was het een gezellige avond. Op ludieke wijze werd herkenbaar, hilarisch, spiegelend en met een knipoog het positief coachen en clubcultuur neergezet. Regelmatig was er gelach te horen, werden tenen gekromd en hoorde je soms een ietwat ongemakkelijke oh ja en oeps. Uit de reacties achteraf kwam de herkenning veelal terug. Veel positieve feedback en dat geeft weer positieve vibes.

Tegelijk kan met zo'n opkomst zo'n avond helemaal niet georganiseerd worden, de baten wegen simpelweg niet op tegen de lasten. Het was simpelweg een bedroevende opkomst.
De toegang was nu gratis, subsidie is er vanuit NOC*NSF. VV Actief krijgt bij zo'n lage opkomst de voorstelling echter niet nogmaals en dan komen we uit op het niet meer kunnen aanbieden van dit soort evenementen.

Naast dat zo'n avond bijwonen een mooi moment kan zijn om elkaar wat beter te leren kennen & lol te hebben, zit er vanuit de club uiteraard ook een gedachte achter. 
Als vereniging zijn wij Ambassadeur van het Positief Coachen en POD Sport. Hiermee willen we bijdragen aan het echt plezier kunnen hebben in de sport voor iedereen. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. Wij helpen graag het Positief Coachen in de praktijk toe te passen door o.a. bewustwording te helpen creëren t.a.v. de impact van je eigen gedrag.

Terugblikken doen we niet vanuit het negatieve. We hebben weer een start gemaakt i.h.k.v. positieve clubcultuur en positief coachen! En er staan ook meer activiteiten in het vooruitzicht.
Deze activiteiten zijn op de kalender beland n.a.v. door onze leden aangegeven behoeften. Qua toekomstige activiteiten gaan we peilen hoe die behoefte en verwachte opkomst nu is. De uitkomst daarvan bepaald of iets ook daadwerkelijk georganiseerd gaat worden.

Ook hierin zijn we Samen Actief. 
Lees meer...

Start mini's woe 28-9

  • Gepubliceerd in Nieuws

Woensdag 28 september start de najaar reeks voor de mini's (geb jr 2017/2018).

Alle mini's die zijn aangemeld, zijn opgenomen in een whatsappgroep en hebben de benodigde informatie gehad.
De kinderen die aangemeld zijn voor proefles hebben ook bericht gehad, na definitieve aanmelding volgt ook voor hun opname in de whatsappgroep.

We hebben 1,5 trainer voor deze groep kinderen. Dat is heel weinig, te weinig. Daarom hebben we nu ook een stop ingelast voor het nog kunnen aanmelden.

We vragen nieuwe ouders ook om niet spontaan langs te komen met hun kind in de hoop en verwachting dat ze wel mee kunnen doen.

Dit om teleurstellingen te voorkomen. We hebben nu nl. niet de capaciteit om meer kinderen training aan te kunnen bieden.

Uiteraard willen we veel meer kinderen training kunnen aanbieden; aanmeldingen voor trainers zijn dan ook zeer welkom op .

Lees meer...

Zondagochtend najaar Voetbalschool Noord-Drenthe

  • Gepubliceerd in Nieuws

Najaarscursus op zondagochtend

Op zondag 2 oktober begint de najaarscursus voor techniek- en coördinatie training. 
Georganiseerd en gegeven bij VV Actief door Voetbalschool Noord-Drenthe (Henk Veenhof).

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 
8 x op zondag van 09.30 - 10.30 uur.
Kosten 50 euro.

Indeling vindt plaats naar leeftijd en niveau.

Geef je nu op via  of 0620217707.

Lees meer...

Steun jouw club via Rabo Clubsupport

  • Gepubliceerd in Nieuws

Nog een paar dagen tot deze actie voorbij is. Je kunt als lid van de Rabo heel eenvoudig via bijvoorbeeld de app je stem uitbrengen op ons.

Rabobank ondersteunt verenigingen via Clubsupport. De afgelopen jaren hebben wij altijd meegedaan om de materialen zoals doelen op orde te krijgen. Dit jaar is de keuken van de kantine aan de beurt.

Stem als lid van Rabobank (via Rabo ClubSupport) op VV Actief om ons doel te halen zodat de kantine een geweldig ontmoetingsplek blijft.

Poster Social 256355

Lees meer...

Dat schiet lekker op zo

  • Gepubliceerd in Nieuws
Vele ambassadeurs inmiddels voor Positief coachen en een positieve clubcultuur. Wat fantastisch! 
De kick-off is met de theatervoorstelling 'dat schiet lekker op zo'.
Niet alleen voor leiders en trainers. Vooral ook voor de (groot)ouders, verzorgers en belangstellenden. Kom gezellig met elkaar 27/9 naar de theatervoorstelling.
Meldt je nog snel aan via: 
Samen zijn wij VV Actief!
Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90