Super keeperclinic Esserberg

Sergio Padt in volle actie Sergio Padt in volle actie

Wie durft opnieuw de uitdaging aan met Sergio Padt en Peter v.d. Vlag, want VV Helpman strikt voor de 3e keer Sergio Padt.

Donderdag 5 mei van 16.00 tot 18.00 uur organiseert VV Helpman wederom een keeperclinic samen met FC Groningen. Met de beste keepers en keepertrainers van FC Groningen. Wij hopen wederom op een succesvolle clinic en zijn trots dit weer te mogen organiseren. 

Vanuit FC Groningen zijn van de partij: Sergio Padt, Peter v.d. Vlag en Sierd v.d. Berg (keepertrainer). Wij verheugen ons op hun komst en hopen dat de aanmeldingen binnen stromen.

Het doel van deze clinic is om de jeugdkeepers veel te leren en om ze een leuke middag te bezorgen. Verder willen wij als VV Helpman uiteraard alle andere spelers, ouders en supporters uitnodigen om bij deze happening aanwezig te zijn.

Dus jeugdkeepers geef je zo snel mogelijk op bij Jan Noordhuis, de jeugdkeepertrainer van VV Helpman. Dit kan door te mailen naar

Wil je meedoen dan dien je €  14,00 over te maken op NL46RABO0140983295 ten gunste van VV Helpman onder vermelding van keeperclinic mei 2016. Wacht niet te lang, want vol=vol, er is plaats voor maximaal 100 jeugdkeepers.

Open inschrijving keeperclinic VV Helpman, locatie Esserberg.

Laatst aangepast op 04 april 2016
Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90