• Hallo allemaal,

  Een jaar na het eerste bericht van de toernooicommissie is er weer nieuws!

  Maar eerst willen we even terug blikken….

  De nieuwe toernooicommissie bestaat alweer een jaar. Inmiddels hebben we afscheid genomen van een paar mensen. Maar ook weer 2 nieuwe mensen mogen verwelkomen in onze toernooicommissie. Super leuk.
  We hebben een leuke commissie met veel leuke ideeën.

  Terug kijkend naar een super geslaagd eerste grote toernooi bij VV Actief afgelopen juni kunnen we zeggen dat we er weer zin in hebben. De eerste vergaderingen zijn alweer geweest.
  We zijn zo enthousiast geworden dat we zelfs meerdere toernooien bij VV Actief willen gaan organiseren. 

  De eerste is het wintertoernooi op vrijdagavond 5 en zaterdag 6 januari.
  Oude tijden herleven maar in een nieuw jasje. Waar we “vroeger” in de zaal een kersttoernooi hadden gaan we nu op de velden bij VV Actief een leuk onderling wintertoernooi organiseren.
  De eerste berichten zijn al de deur uit en de spelers vanaf de jo10 t/m jo19 kunnen zich al aanmelden voor dit toernooi. Heb je dat nog niet gedaan? Klik dan snel hier.
  We hebben allemaal leuke ideeën om er een gezellig toernooi van te maken.
  We hopen dat de jeugd ook enthousiast is om mee te doen en dat we er samen een super leuk weekend van kunnen maken met veel voetbalplezier.

  Ook zijn er alweer plannen gemaakt voor het zomertoernooi hierover volgt t.z.t. meer informatie. Wat we al kunnen zeggen is dat het zomertoernooi het weekend van 15 & 16 juni gaat plaatsvinden.
  Wij als toernooicommissie hebben er zin in! Jullie ook?

  Groetjes,

  De toernooicommissie