• Mni's

  Eén keer per week maken de jongste voetballertjes (4-5) spelenderwijs kennis met de voetbalsport. Er wordt echter niet alleen gevoetbald, maar vooral de nadruk gelegd op het trainen van de basismotoriek(rennen, springen, gooien, vangen en het schoppen van een bal).

  Met gevarieerde oefeningen en spelletjes willen we het plezier van bewegen met en zonder bal bevorderen. Daarnaast leren we de kinderen positieve waarden zoals samenspelen en sportiviteit.

  Tijdens de trainingen die ongeveer drie kwartier tot een uur duren, leren de kinderen op een speelse manier samenspelen en voetballen.

  We vinden het prettig als ouders blijven kijken, omdat er wel eens hulp nodig is bij een losse veter of het bezoek aan een wc.

  Mini voetbal wordt iedere woensdagmiddag verzorgd van 16:00-17:00 uur op het Hamsterveld. Als het te koud of te nat is zal de training niet doorgaan en worden de ouders/verzorgers op de hoogte gesteld via de whatsapp groep.

  Welke kleding?

  Schoenen (echte voetbalschoenen mag, maar zijn niet noodzakelijk), sokken en sportkleren dient u zelf aan te schaffen. Als het koud is, zorg dan voor voldoende laagjes kleding en handschoenen.