• Jeugd

Door de verankering van Jeugd in het bestuur is Jeugd direct betrokken bij het besturen van de vereniging. Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voor het beleid dat door Actief wordt gevoerd.
    Binnen Jeugd zijn er diverse personen actief in verschillende rollen. Soms zijn dit groepen die enkel voor Jeugd actief zijn, soms wordt dit ook vanuit een centrale groep/commissie gedaan.
    De voorzitter van Jeugd is het aanspreekpunt van en voor Jeugd en vertegenwoordigt Jeugd in het bestuur (Bestuurslid Jeugdzaken). Daarnaast is de voorzitter van Jeugd verantwoordelijk voor een goede onderlinge afstemming van de verschillende onderdelen van de jeugd. Jeugd en TC zijn samen verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid.

• De jeugd wordt vormgegeven met meerdere personen en rollen.

Functie/aandachtsgebied Naam Contact
    Jeugd algemeen - bestuurslid Janny Westers

jeugd@vvactief.nl / 06-55757363

Hoofdtrainers Jeugd Onderbouw