• Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

  Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar woonachtig in de gemeente Tynaarlo, die vanwege financiële redenen geen lid kunnen worden van een vereniging.

  Een aanvraag voor het fonds kan worden ingediend door een geregistreerde intermediair. Iedere professional, werkzaam in het onderwijs, hulpverlening of gezondheidszorg is een potentiële intermediair. bijvoorbeeld de leerkracht, de schoolarts, de jeugdhulpverlener of de maatschappelijk werker van een welzijnsinstelling of gezondheidsorganisatie.

  Aanvraagprocedure

  De aanvraag kan uitsluitend door een intermediair via de website worden gedaan. De intermediair dient de aanvraag te motiveren d.m.v. het geven van korte informatie over de financiële situatie van de ouder/verzorgers. Voor een sport activiteit bedraagt de
  bijdrage maximaal € 300,00 per jaar, voor een culturele activiteit is dat maximaal € 500,00. De aanvraag loopt van 01-07-20.. tot 30-06-20.. . Het is altijd mogelijk om op een ander tijdstip in te stromen.

  Uitbetaling

  Het fonds keert rechtstreeks uit aan de vereniging. Indien er naast de contributie nog ruimte is in het budget kan er een waardebon worden aangevraagd voor kleding of attributen. De winkelier kan deze waardebon bij het fonds declareren

  Meer informatie

  Mocht u vragen hebben over het gebruik van het Jeugdsportfonds dan kunt u ook contact opnemen met onze ledenadministratie. De ledenadministratie is te bereiken via ledenadministratie@vvactief.nl.