Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

Nieuwe ballen voor de jeugd

  • Gepubliceerd in Nieuws

Voor de jongste team die op klein veld spelen zijn nieuwe ballen aangeschaft voortvloeiend uit het beleidsplan en mogelijk gemaakt door jullie support!

Dit jaar loopt de Grote clubactie iets anders vanwege Corona, maar hiervan is afgesproken dat dit ten goede komt aan de jeugd.

Daarnaast hebben we de #Rabobank Clubsupport die ondertussen is afgelopen. Ook deze opbrengst komt ten goede aan de materialen. 

nieuwe ballen

Lees meer...

Overlijden Bennie Stroetinga

  • Gepubliceerd in Nieuws

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons lid

Bennie Stroetinga

Naast speler van Actief 7 was hij betrokken bij de Sinterklaas activiteiten in het dorp en Actief en eerder als begeleider bij het G-team.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Bestuur, vrijwilligers en leden VV Actief

Lees meer...

Nieuwe coronamaatregelen per 14 oktober

  • Gepubliceerd in Corona

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober, ingaande 14 oktober 22.00 uur, zijn er een aantal wijzigingen. Onderstaand de impact voor onze vereniging.

Algemeen
Ons allen wordt gevraagd om mee te werken aan het terugdringen van het aantal besmettingen. De maatregelen zijn niet leuk, maar nodig! Wij willen jullie allemaal dan ook met klem verzoeken, niet naar het sportpark te komen, wanneer er sprake is van gezondheidsklachten en/of besmettingen in jouw directe omgeving.

Competitie
De competitie, ook voor jeugd, wordt voor de duur van tenminste 4 weken stilgelegd.

Kantine
Blijft gesloten.

Kleedkamers
Vanaf heden mogen de kleedkamers niet meer worden gebruikt.

Toiletten
De toiletten blijven toegankelijk.

Trainingen en onderlinge oefenwedstrijden
Jeugd t/m 18 jaar mag trainen en onderling een oefenwedstrijd spelen. Oefenwedstrijden alleen met teams vanuit de eigen vereniging. Toeschouwers bij trainingen of oefenwedstrijden zijn nog steeds niet toegestaan!

Een oefenwedstrijd mag alleen als deze is ingepland via het wedstrijdsecretariaat ().

Voor alle trainingen geldt: De trainer bepaalt of de trainingen doorgaan. Als de trainer zich hier niet prettig bij voelt, gezondheidsklachten heeft of in aanraking is geweest met een besmet persoon, dan vervalt de training. 

Mini’s: Trainen voorlopig nog niet. Dit trainingsblok is tot nader orde uitgesteld.

JO7 t/m JO12: Trainen voorlopig gewoon. Het team traint alléén als er een leider of een waarnemende ouder aan de zijlijn de kinderen kan begeleiden indien dit is gewenst.

JO13 t/m JO19: De trainingen zullen voorlopig gewoon doorgang vinden. De trainers houden ook buiten het veld toezicht op het naleven van de richtlijnen.

Senioren: Per direct geen trainingen en geen (oefen)wedstrijden zolang de maatregelen duren.

Buiten geplande trainingen of oefenwedstrijden is het sportcomplex gesloten. Het is niemand toegestaan buiten de geplande trainingen, oefenwedstrijden te komen sporten en/of op het sportcomplex te komen. Trainers, leiders of begeleidende ouders zien hierop toe en sturen waar nodig mensen van het terrein af.

Samen zijn wij VV Actief!

Lees meer...

Update coronamaatregelen 29 september

  • Gepubliceerd in Corona

Dinsdag 29 september zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd om corona terug te dringen. Deze nieuwe maatregelen hebben ook impact op de sport, het voetbal en daarmee ook op Actief en jouw voetbalplezier.

We zijn intussen als vrijwilligers al bezig om deze maatregelen te vertalen naar oplossingen en afspraken. De KNVB heeft aangegeven woensdag met een uitwerking te komen waar wij onze afspraken op willen laten aansluiten.

Houd er in ieder geval rekening mee dat de komende drie weken 'even een lekker potje voetbal kijken' er niet in zit.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90