Corona leefregels en rookvrij terrein

De gemeente handhaaft op basis van de noodverordening. Wij dienen als vereniging deze afspraken na te leven.

WIJ allen zijn de vereniging.

Het is niet te doen als vrijwilliger of bestuur om hier mensen op te blijven attenderen. Het is uiteindelijk de verantwoordelijkheid van jouzelf. En SAMEN zorgen we ervoor dat veiligheid maximaal in acht wordt genomen. Helaas is gebleken, dat men onvoldoende rekening houdt met de 1,5 meter. Zeker langs de lijn en op het terras. Wij handhaven niet op het terrein, behalve op het terras. Ons terras valt onder de horeca regelgeving m.b.t. Corona noodverordening.

Het is de verantwoordelijkheid van onze bezoekers en leden om de leefregels te respecteren. Handhaving wordt wel gedaan door de BOA’s van de gemeente.

Laten wij allen rekening met elkaar houden en de leefregels respecteren. Dit geldt niet alleen op wedstrijddagen, ook op trainingsavonden! Zodra je van het veld af bent, hebben we ons te houden aan de 1,5 meter afstand. Ook graag nog even aandacht voor onderstaande.

Vanaf dit seizoen is ons terrein rookvrij! Roken kan op de parkeerplaats, buiten looppaden van bezoekers-kinderen. De peuken kunnen worden weggegooid in de grijze afvalcontainer naast het pand. Samen zijn wij vv Actief!

Rookvrij

Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90