VV Actief verwelkomt nieuwe sponsoren: Hesco Bouw en De Graaf Afbouw

Tijdens de zomerperiode hebben wij twee nieuwe sponsoren mogen verwelkomen: Hesco Bouw uit Stadskanaal en De Graaf Afbouw uit Eelde.

Hesco Bouw Stadkanaal
Hesco Bouw uit Stadskanaal is sterk in de bouw van prachtige woningen en fraaie (bevingsbestendige) scholen. Deze projecten worden met name in de drie noordelijke provincies gerealiseerd en centraal aangestuurd vanuit ons kantoor in Stadskanaal.

Het motto van Hesco Bouw is 'Samen Sterk', een motto dat niet alleen voor het team van Hesco geldt, maar zeker ook voor elk team van VV Actief. Samen behaal je het mooiste resultaat.

Meer weten over Hesco Bouw? Kijk dan op www.hescobouw.nl 

Hesco Bouw
Contact persoon: Dhr. R. Holthuis, Algemeen Directeur
Electronicaweg 8
9503 EX  Stadskanaal
Tel 0599 – 69 69 69

De Graaf Afbouw Eelde: uw flexibele afbouwer
De Graaf Afbouw realiseert projecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. Zij werken voor een diverse groep opdrachtgevers: voor aannemers, vastgoedbeheerders, zorgpartijen, onderwijs, retailers en particulieren. De Graaf Afbouw is niet alleen gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds of scheidingswanden. Zij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw specifieke huisvestingswensen. Daarnaast is De Graaf Afbouw specialist op het gebied van akoestiek, brandveiligheid, verlichting, hygiëne en onderhoud.


Meer weten over De Graaf Afbouw? Kijk dan op www.degraafafbouw.nl`

De Graaf Afbouw
Contact persoon: Dhr. Gert-jan Holt, adjunct directeur
Burgemeester J.G. Legroweg 106
9761 TD EELDE

Namens VV Actief bedanken wij dhr. Gert-jan Holt van de De Graaf Afbouw en dhr. Ralf Holthuis van Hesco Bouw uit Stadskanaal voor het van steunen van onze vereniging!

Commerciële Zaken

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90