H Witting en Zn is sponsor geworden van VV Actief

Nicole overhandigd Arnold Bakker een bos bloemen namens VV Actief Nicole overhandigd Arnold Bakker een bos bloemen namens VV Actief

Arnold Bakker, eigenaar van Witting en Zn in Groningen draagt VV Actief een warm hart toe en is bordsponsor geworden van VV Actief.

Al meer dan 135 jaar is de hoeden- en pettenwinkel H. Witting & Zn een begrip in de stad en de provincie Groningen, maar ook hoedenliefhebbers van ver buiten de provincie zijn vaste klant bij deze bijzondere hoedenwinkel.

Gevestigd in een eeuwenoud karakteristiek pand aan de Oosterstraat in het centrum van Groningen straalt H. Witting & Zn een hoffelijke grandeur uit. Maar niet alleen de buitenkant is het aankijken waard, ook het interieur mag gezien worden.

De collectie helemaal up-to-date, ieder seizoen worden de meest trendy hoofddeksels aangevoerd uit alle delen van de wereld. Een blik in de prachtige winkel geeft een prima beeld van de enorme keus die hoedenzaak H. Witting & Zn te bieden heeft. Met een ervaring van meer dan 130 jaar is H. Witting & Zn op het gebied van hoeden, petten en modeaccessoires een vertrouwd adres.

Een Witting hoed staat iedereen goed!

Meer weten over H Witting en Zn? Kijk dan op www.witting.nu.

Namens VV Actief bedanken wij Arnold Bakker voor het van steunen van onze vereniging!

Contact gegevens:

H Witting & Zn
Arnold Bakker
Oosterstraat 51

9711 NR Groningen

T +31 50 3121180

www.witting.nu

Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90