• Gezocht Coördinatoren & Aanjagers voor de Jeugd

  3 mrt 2024
 • Zoals al vaker aangegeven zijn we op zoek naar diverse Coördinerende & Aanjagende Vrijwilligers.

  Voor het draaiend kunnen houden & verder (door)ontwikkelen van de Jeugd wordt de invulling van een Coördinator voor Jeugd & meerdere leden voor de TC wel erg kritiek. 

  Op de laatste ALV is aangekondigd dat Janny als Bestuurslid Jeugd na dit seizoen (loopt af per juni 2024)) sowieso stopt als er geen mensen bijkomen binnen Jeugd, gezocht met name voor Coördinerende rollen.

  Hoe groot of klein je jouw rol wilt maken daar heb je veel vrijheid in. Belangrijker nu vinden we dat er mensen komen die met elkaar de schouders eronder zitten en een aanjagende/aansturende rol pakken. De plannen liggen er wel, de acties die nodig zijn, zijn ook bekend. 

  Qua tijdsbesteding gaat dit in wisselende momenten om 1 à 2 uur per week mochten we het met meerdere mensen kunnen invullen. 

  Meldt zich maar 1 persoon dan gaat het om zeker 6 uur per week... niet voor niets zoeken we dus in meervoud:-).

  Houd je van werken in teamverband? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling en het voortbestaan van onze vereniging? Kun je ook prima je eigen stukje van de puzzel leggen en waarmaken? Heb jij geen moeite met initiatief nemen en het aanjagen en in beweging zetten van mensen?

  Dan horen we heel graag van jou!

  Neem voor meer info contact op met Janny op 06-55757363 of via jeugd@vvactief.nl.