• Wedstrijdformulier

  Het digitaal wedstrijdformulier wordt bij VV Actief gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf JO13. Ook het senioren 7 tegen 7 voetbal geeft de uitslagen door via de wedstrijdzaken app.
  JO7 t/m JO12 geeft de uitslag door in de onderbouw whatsapp groep, waar ook de wedstrijdsecretaris onderbouw in zit. Deze voert de uitslagen door in Sportlink Club. Het doorgeven in de whatsapp groep wordt gehanteerd om zo ook gevoel te houden bij de ontwikkelingen van alle teams.

  Gebruikers van de app (teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders) kunnen zich alleen registreren met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van de club en de KN>De teamindeling en de trainer en leider(s) van elk team worden door de ledenadministratie in Sportlink Club ingevoerd.

  Het voorbereidende werk van een leider bestaat uit het aangeven van de spelers, die aan de betreffende wedstrijd als basis- en/of wisselspeler gaan deelnemen. Teamgenoten die niet aan de wedstrijd deelnemen moeten van het formulier worden verwijderd.

  Alle informatie over het digitale wedstrijdformulier is te vinden op een pagina op de KNVB Assist Website.

   

 • Wedstrijdzaken app

  Het invullen van het mobiel digitale wedstrijdformulier (mDWF) kan alleen worden geregeld via de Wedstrijdzaken app.

  Voor de wedstrijd begint

  Voor de wedstrijd begint, moeten de teammanagers de spelersopgaaf correct invullen en akkoord geven. Met andere woorden, wie kunnen er meedoen aan de wedstrijd, zowel basis- als wisselspelers. Spelers die er niet bij zijn, horen niet op het wedstrijdformulier te staan. De scheidsrechter of spelbegeleider controleert of alle spelers er ook echt zijn. En iedereen geeft akkoord.


  Als de wedstrijd is afgelopen

  Direct na de wedstrijd vult de scheidsrechter of spelbegeleider de uitslag in en eventueel ook het wedstrijdverloop. Hoe meer wedstrijdformulieren compleet en correct zijn ingevuld, met de juiste uitslag en vermelding van spelers, hoe gelijkwaardiger de volgende competitie kan zijn.
  Bij VV Actief gebruiken we dit formulier pas vanaf de JO13. Hier is voor gekozen i.v.m. een benodigd bondslidmaatschap om dit formulier te kunnen gebruiken en de daarmee gepaard gaande kosten. Bij andere verenigingen kan dit anders zijn en ook in de onderbouw al gebruikt worden.

  Waar start je mee?

  Zorg dat je, door vv Actief, in de juiste rol (teammanager) geregistreerd staat bij jouw team in Sportlink

  • Download de Wedstrijdzaken app
  • Maak een KNVB Account aan én log in met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat (bij vv Actief)