Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

Contributie achterstand

  • Gepubliceerd in Nieuws

In de corona periode zijn wij coulant geweest wat betreft de contributie-inning. Daarnaast is de focus op het achterhalen van de contributie-achterstand minder geweest door een beperkte hoeveelheid aan tijd en handjes.

In de laatste weken van dit jaar zijn we aan het kijken wie er nog contributie moet betalen en deze leden zullen een aanmaning ontvangen. Oud-leden zullen we ook gaan aanschrijven.

Tevens gaan we de regels strakker hanteren. Wanneer de contributie niet is voldaan of gestorneerd zullen wij een aanmaning sturen. Wanneer deze niet binnen 4 weken is voldaan zal het lidmaatschap worden opgeschort. Het spelen van wedstrijden is dan niet meer mogelijk totdat de contributie is voldaan.

Mochten er redenen zijn waardoor je de contributie niet kan betalen, neem je contact op met de ledenadministratie via .

Lees meer...

Korte samenvatting ALV mei 2021

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op 31 mei is de eerste ALV geweest waarin alleen de vooruitblik centraal staat. Naast het voltallige bestuur waren er ongeveer 20 leden aanwezig die er een interactieve bijeenkomst van hebben gemaakt, waarvoor dank!

Op de agenda stonden als belangrijkste punten de benoeming van een nieuw bestuurslid Dennis Melcherts en het toepassen van vrijwilligersvergoeding voor trainers.

Lees meer...

Even voorstellen: Dennis Melcherts

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het bestuur van Actief kent een aantal bestuursleden die nu of tijdens de ALV van komende oktober zullen stoppen. Tijdens de ALV van 31 mei jl. hebben we afscheid genomen van Niek de Nekker in de rol van bestuurslid TC en hij draagt het stokje over aan Dennis Melchterts.

Tijdens de ALV is Dennis met instemming van de leden verkozen tot bestuurslid. Voor wie Dennis nog niet kent stelt hij zich hieronder voor.

Lees meer...

Algemene Leden Vergadering 2021-2022

  • Gepubliceerd in Nieuws

AANKONDIGING

31 mei 2021
Algemene Leden Vergadering

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Vanavond 31 mei staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland met een vooruitblik naar het seizoen 2021/2022 en we starten om 20:00
Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a.:

  • Uitvoering op de beleidsplannen
  • De begroting voor aankomend seizoen
  • Voordracht nieuwe bestuursleden

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken meld je dan nu nog aan voor vanavond.

Gezien de richtlijnen m.b.t. Corona, kiezen we ervoor om de ledenvergadering in elk geval digitaal te doen. Agenda en stukken volgen na aanmelding.

Houd je mailbox (ook SPAM) in de gaten. We gaan je per mail informeren hierover.

Bestuur vv Actief

Samen zijn we VV Actief!
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90