Dames 30+ wint weer

Woensdag 26 oktober speelde Dames 30+ de tweede wedstrijd in hun competitie tegen Glimmen.

Na een zinderend spannende eerste helft, stand 1-1, wisten de dames van Actief 30+ afgelopen woensdagavond in de tweede helft de winst naar hun hand te zetten. Met een eindstand van 4-2 blijven ze aan kop staan van de competitie.

Lindsay Haijkens, met mooie assists van Martine Hofstee en Wia Boersma, mocht alle vier de doelpunten op haar conto schrijven.

Volgende wedstrijd staat gepland op 9 november om 20.30 bij Actief.  Tegenstander dan is Engelbert.

(Van links naar rechts: Richard Ubels, Elita Cordova Gaytan, Marianne Rawee, Nova Leeuwerke, Wia Boersma, Afke Braakman-ten Hoor, Petra Stein. Tweede rij: Jacqueline Haijkens, Miranda Carabain-Ubels, Lindsay Haijkens, Martine Hofstee. Liggend Marja van der Veen.)