JO8-3 in de beker tegen Zuidlaren

Afgelopen zaterdag speelde JO8-3 de bekerwedstrijd (knock-out) tegen Zuidlaren.

Na 2x 20 minuten spelen stond het 3-3.... in samenspraak met de tegenpartij de wedstrijd met 10 minuten verlengd. Hierin scoorden beide partijen een doelpunt waarop de stand nog steeds gelijk stond.

Na veel overleg en ideeën over en weer is besloten om wederom te verlenen met 10 minuten, maar dit keer met de ‘golden goal’ afspraak.

Het was langs de kant zenuwslopend voor alle ouders en er is geen nagel overgebleven! Zeker niet toen er een doelpunt werd gescoord door JO8-3, welke werd afgekeurd omdat deze rechtstreeks gemaakt werd nadat de wedstrijd hervat werd na een incident. (Voetbal in het gezicht waarop de wedstrijd werd stilgelegd). 

En toen na in totaal ruim 57 minuten voetballen, werd daar het beslissende doelpunt gescoord, de ‘Golden Goal’! En wat voor een!!!!

Lees meer...

JO8-2 wint toernooi ACV

Het seizoen is (bijna) teneinde en de toernooien staan voor de deur. JO8-2 had wel zin in een toernooi in Assen bij ACV.

Het team was om 08:30 uur aanwezig bij het grote terrein van ACV in Assen. De eerste wedstrijd begon om 09;18 uur en de laatste tegen Engelbert stond gepland om 12:18 uur.

Lees meer...

Grootegast JO15-3 - Actief JO15-4

Afgelopen zaterdag gingen we met Twan onder de lat het veld op tegen Grootegast JO15-3. Vooraf afgesproken dat we van achteruit wilden opbouwen, waarbij de bal snel naar voren gespeeld moest worden.

We durfden dat aan tegen deze ploeg, omdat de vrijdag hier ook op getraind was. Hierbij sta je achterin 1 op 1, het middenveld moet direct aanspeelbaar zijn via de buitenkanten en moet iedereen scherp zijn! En dat waren we zeker de eerste helft.

Het zonnetje scheen lekker, zie de mooie foto’s van Trea van der Ploeg onderaan dit bericht!

Lees meer...

Actief JO10-3 kampioen

Zaterdag 2 juni speelden de jongens van  de JO10-3 hun laatste wedstrijd van de competitie. Een hele spannende competitie!

Drie teams waren zeer aan elkaar gewaagd.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90