september 2019 - VV Actief | Eelde

Heb jij je stem al gegeven aan VV Actief? Rabobank Clubsupport

  • Gepubliceerd in Nieuws

De leden van de Rabobank mogen jaarlijks een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Dat is in één zin Rabo Clubsupport. Rabobank geeft haar leden de gelegenheid om te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen. Daarmee vloeit een deel van het resultaat daardoor terug in het verenigingsleven en dat is winst voor iedereen. Met de Rabo ClubSupport actie is elke stem geld waard. Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Hoe kan je stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Lid worden kost niets. Je kunt lid worden als je een rekening hebt bij de Rabobank. Aanmelden kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden 

Vanaf 27 september ontvang je bericht van de Rabobank met daarin een persoonlijke code. Hiermee kan je 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 stemmen per vereniging of organisatie. Je kan ons vinden onder "Voetbalvereniging Actief". Stem zo snel mogelijk maar uiterlijk 10 oktober. 15 oktober horen we dan hoeveel we van de Rabobank mogen ontvangen voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal voor onze jeugd. 

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 7 oktober 2019

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op maandag 7 oktober aanstaande staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a. de financiële stand van zaken, terugblik op het afgelopen jaar, de begroting voor aankomend seizoen.

Het bestuur nodigt daarom leden en ouders van jeugdleden uit, om mee te praten over o.a. deze onderwerpen. Daarnaast wordt ook jouw mening gevraagd over bestedingsdoelen van de Grote Clubactie en kan je zelf ook een verenigingsdoel voorstellen. Tot slot worden jubilarissen deze avond in het zonnetje gezet.

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken, kom dan op 7 oktober naar de ALV! De kantine is geopend vanaf 19:30 en we starten om 20:00 uur.

De agenda voor 7 oktober aanstaande en notulen van de ALV van vorig jaar staan vanaf woensdag 2 oktober op onze website!!!

Het bestuur van VV Actief

Lees meer...

Draag een nieuwe sponsor aan en ontvang tot € 50,- korting op je contributie!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Sponsors zijn voor iedere vereniging van groot belang, zo ook voor VV Actief.  Sport in de vorm van een gezonde voetbalvereniging kan op die manier gekoppeld worden aan het bedrijfsleven. Uitgangspunt is om een win-win situatie te creëren die de sponsor, alle leden en uiteindelijk de gehele vereniging ten goede komt. Om VV Actief verder te laten groeien blijven wij opzoek naar nieuwe sponsors.

Ook dit seizoen hopen wij dat iedereen weer mee wil helpen om nieuwe sponsors te vinden. En het mooie is dat niet alleen de vereniging (wij met elkaar dus) er iets voor terug krijgt, maar dat iedereen die een nieuwe sponsor aandraagt tot € 50 korting kan krijgen op de contributie.*

Lees meer...

Omruilavonden broekjes en sokken

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op 30 september van 19 tot 21 uur en op 2 oktober van 18 tot 20 uur vindt er op de eerste verdieping bij Actief een omruilavond plaats voor broeken en sokken.

Deze avonden zijn bedoeld om kleding dat in bruikleen is gekregen en te klein of kapot is te kunnen ruilen tegen inlevering van je huidige broek of sokken.

(De eerste verdieping/zolder is te bereiken via de achterste deur in de gang van de kleedkamers.)

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90