Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij VV Actief!

Afgelopen vrijdag kwam Sinterklaas weer met zijn Pieten naar de VV Actief in Eelde. Traditiegetrouw werden zij op deze opmerkelijk zonnige winterse dag door onze plaatselijke brandweerauto naar de Albert Heijn gebracht, waar ondanks de intocht van vorige week heel wat kinderen hen stonden op te wachten. Met dank aan de kleurplaatwedstrijd georganiseerd door de Albert Heijn werden een aantal kleurtalenten beloond met een kado. 

Hierna volgde een bezoek aan het G-elftal van de VV in de Sporthal de Marsch, waar een serieus balletje getrapt werd met de heren. Helaas lag het voetbaltalent niet aan de Pietenkant, waardoor de chocoladeletters moesten goedmaken dat een voetballer nog in zijn pepernoot geraakt werd. 
Gelukkig konden Sinterklaas en zijn Pieten hierna als de brandweer naar de grote groep jonge voetbaltalenten die ons dorp heeft. Op het Actiefterrein stonden zij luidkeels zingend hen op te wachten. Ondanks de frisse temperaturen werd er met veel enthousiasme op het veld alle onderdelen afgewerkt. De Schiet-op-Piet-Piet kreeg zijn perpernoot dubbel en dwars terug.
Na het zweten en meten was er in de kantine tijd voor een gesprek met Sinterklaas, foto's en natuurlijk aan het einde van de middag patatjes met frikandellen van Drieluik. Als kado kregen de kinderen een echte Jako minibal van Sportmaat om thuis mee te oefenen! Na nog 1 keer uit volle borst ȐDag Sinterklaasjeȑ zwaaiden de jonge voetballers Sint en zijn Pieten uit. 
Het Sinterklaasfeest bij de VV Actief wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. bijdragen van de Albert Heijn en Vrienden van Actief en natuurlijk alle vrijwilligers die voor en achter de schermen hun stinkende best doen. Bedankt! 

Laatst aangepast op 30 november 2018
Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90