Lekker voetballen bij JO10

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

VV Actief is voor een nieuw te vormen Jeugd Onder 10 nog op zoek naar enkele spelers (van 9 jaar). Als je belangstelling hebt, meld je dan zo spoedig mogelijk aan via het aanmeldformulier. Als je meer wil weten, kun je een bericht sturen naar 

Lees meer...

Werkgroepleden gezocht

  • Laatst aangepast op 14 januari 2019

Het komende half jaar wordt het beleidsplan geschreven. Hiervoor zijn wij op zoek naar (ouders van) leden en vrijwilligers willen bijdragen aan de toekomst van Actief.

Om richting te kunnen geven aan de toekomst van VV Actief is een beleidsplan noodzakelijk. In het beleidsplan zijn de belangrijkste uitgangspunten van de vereniging benoemd.

Dit zijn o.a. doelstellingen voor de komende jaren, sterke kanten en verbeterpunten van de vereniging, kansen en bedreigingen voor de toekomst, het neerzetten van een goede organisatiestructuur.

Lees meer...

Enquête: Wat kan er beter bij Actief?

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Twee studenten van de Hanze hogeschool, en tevens lid van onze vereniging hebben de opdracht gekregen een adviesrapport te schrijven voor VV Actief.

Zij doen hierbij onderzoek naar de zaken die goed en minder goed gaan binnen onze vereniging. Om hun daarbij te helpen zetten wij een ledenenquête uit. Graag verzoeken wij alle (ouders van) leden en betrokkenen vanaf 16 jaar om de enquête in te vullen.

Het is voor het onderzoek belangrijk om een zoveel mogelijk reacties te ontvangen. Met dit onderzoek kunnen wij een goed advies uitbrengen wat gaat bijdragen aan de vereniging en daarmee de leden.

Namens VV Actief, Julius en Reinier alvast bedankt voor het nemen van de tijd!

Link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=547272.

Lees meer...

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij VV Actief!

  • Laatst aangepast op 30 november 2018

Afgelopen vrijdag kwam Sinterklaas weer met zijn Pieten naar de VV Actief in Eelde. Traditiegetrouw werden zij op deze opmerkelijk zonnige winterse dag door onze plaatselijke brandweerauto naar de Albert Heijn gebracht, waar ondanks de intocht van vorige week heel wat kinderen hen stonden op te wachten. Met dank aan de kleurplaatwedstrijd georganiseerd door de Albert Heijn werden een aantal kleurtalenten beloond met een kado. 

Hierna volgde een bezoek aan het G-elftal van de VV in de Sporthal de Marsch, waar een serieus balletje getrapt werd met de heren. Helaas lag het voetbaltalent niet aan de Pietenkant, waardoor de chocoladeletters moesten goedmaken dat een voetballer nog in zijn pepernoot geraakt werd. 
Gelukkig konden Sinterklaas en zijn Pieten hierna als de brandweer naar de grote groep jonge voetbaltalenten die ons dorp heeft. Op het Actiefterrein stonden zij luidkeels zingend hen op te wachten. Ondanks de frisse temperaturen werd er met veel enthousiasme op het veld alle onderdelen afgewerkt. De Schiet-op-Piet-Piet kreeg zijn perpernoot dubbel en dwars terug.
Na het zweten en meten was er in de kantine tijd voor een gesprek met Sinterklaas, foto's en natuurlijk aan het einde van de middag patatjes met frikandellen van Drieluik. Als kado kregen de kinderen een echte Jako minibal van Sportmaat om thuis mee te oefenen! Na nog 1 keer uit volle borst ȐDag Sinterklaasjeȑ zwaaiden de jonge voetballers Sint en zijn Pieten uit. 
Het Sinterklaasfeest bij de VV Actief wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. bijdragen van de Albert Heijn en Vrienden van Actief en natuurlijk alle vrijwilligers die voor en achter de schermen hun stinkende best doen. Bedankt! 

Lees meer...

Geactualiseerd: Beleid op teamsamenstelling Jeugd

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

De TC van Actief heeft het beleid op de Teamsamenstelling geactualiseerd en versimpeld. We hebben dit gedaan om vanuit Actief zelf een duidelijk beleid te kunnen uitvoeren. Tevens om dit goed en duidelijk te kunnen communiceren naar ouders/spelers/leiders en trainers. Het actualiseren van dit beleid is 1 van de stappen die de TC wil zetten t.b.v. verbeteringen op het gebied van de Technische uitvoering en beleid. We brengen dit nieuws nu, omdat dit onderwerp op verschillende momenten in het seizoen belangrijk is. Als er vragen of opmerkingen zijn, horen we dat graag bij de TC en kunt u ons mailen.

Het beleid is te vinden op de website onder het kopje: Club --> Wie zijn wij? --> Technische jeugdbeleidsplan VV Actief. Daarna doorklikken op de link.

http://vvactief.nl/de-club/wie-zijn-wij/item/599

Lees meer...

25 november: Feestje na Actief 1 tegen Groen Geel

  • Laatst aangepast op 21 november 2018

Afgelopen zondag won Actief 1 van v.v. Haren en behaalde daarmee de periodetitel. Om dit te vieren en omdat ook Actief 2 de periodetitel binnenhaalde is er vanaf 16:00 een klein feestje met muziek van DJ Romy en Willem.

Daarvoor wordt er tegen Groen Geel gespeeld. Groen Geel heeft weten te winnen van Eenrum en gelijkgespeeld tegen de Wilper Boys en staat met 4 punten op de 10e plaats in de competitie.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90