Albert Heijn Paterswolde verlengt hoofdsponsorschap VV Actief

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

PATERSWOLDE: Afgelopen donderdag werd onder het toeziend oog van twee fanatieke supporters het hoofdsponsorschap van de VV Actief verlengt. Danielle Oosterhof tekende namens de Albert Heijn Paterswolde en Henk-jan Pieters namens de VV Actief, een contract voor drie jaar. Daarmee zal de Albert Heijn ruim 25 jaar verbonden zijn aan de vereniging. De ambities tussen de Albert Heijn en de VV Actief vertonen vele overeenkomsten volgens Danielle Oosterhof, beide partijen zijn lokaal sterk betrokken en hebben de drive om maximaal te presteren. Het eerste is kampioen geworden en zal vanaf volgend jaar weer in de derde klasse gaan spelen. Wij zijn trots dat wij met het verlengen van het contract ook weer een bijdrage leveren aan de sportieve ambities van de grootste vereniging uit Eelde Paterswolde.

Lees meer...

Wedstrijd medailles JO8-1

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de jongens van jo8-1. Team sponsor Total Event Care deelde aan het eind van de wedstrijd medailles uit aan de jongens voor hun sportieve seizoen. Voor de winterstop behaalde de jongens winsten met uitslagen die verschilden tussen de 8 en 20 doelpunten. Na de winterstop werden ze in een hogere klasse ingedeeld waardoor ze individueel en als team sterk zijn gegroeid! Total Event Care feliciteert de jongens van jo8-1 met hun mooie seizoen en wenst ze vooral veel plezier in de komende voetbal jaren.

Lees meer...

KAMPIOENSFEEST

  • Laatst aangepast op 21 mei 2019

Kampioenschap 1e elftal VV Actief

Op zondag 19 mei jl. heeft het eerste elftal van onze vereniging het kampioenschap behaald in de 4e klasse C zondag. Een bijzondere prestatie, omdat het laatste kampioenschap van ons vlaggenschip dateert van het seizoen 2003-2004. Wij willen een ieder die de club een warm hart toedraagt van harte uitnodigen op ons kampioensfeest. Het feest begint direct na het laatste fluitsignaal na de laatste thuiswedstrijd op zondag 26 mei om 15:45 uur.

Tijdens de receptie van 19:00-20:00 uur is er voor iedereen de gelegenheid om de spelers en technische staf te feliciteren. 

Van 20:00-23:00 een spetterende feestavond. Live muziek wordt de hele middag en avond verzorgd door de Freaky Dancer Disco Show.

                                                                Graag tot dan,
                                                                Bestuur VV Actief

Lees meer...

Zaterdagteam Actief kampioen

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Zaterdag 11 mei speelde Actief zaterdag 2 de kampioenswedstrijd tegen Lycurgus. Bij winst zou na 14 wedstrijden het kampioenschap een feit zijn.
Na een 4-0 ruststand, stond het na 70 minuten 9-0, waarna scheidsrechter Jan Hovenkamp een einde aan de wedstrijd maakte.
Tijdens de wedstrijd werd ook het honderdste doelpunt van het seizoen gemaakt en met een doelsaldo van 104 voor en 14 tegen en 39 punten na 14 wedstrijden is het team de verdiende kampioen geworden. Promotie is voor dit team volgend seizoen een nieuwe uitdaging.

Na de wedstrijd werd het kampioenschap op gepaste wijze gevierd en bleef het nog lang onrustig in de kantine.

Het team wordt getraind door Niek de Nekker en de leiders zijn Hendrik Cazemier en Freek Kroon.

Lees meer...

Kampioenschap Zaterdagteam Actief?

  • Laatst aangepast op 08 mei 2019

Zaterdag 11 mei speelt Actief zaterdag 2 tegen Lycurgus. Bij winst wordt het kampioenschap binnengehaald en wordt er gepromoveerd. De wedstrijd begint zaterdag om 16.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan Hovenkamp.

Na 13 wedstrijden zijn er inmiddels 36 punten behaald en met een doelsaldo van 95 voor en 14 tegen. Het streven is om dit seizoen in ieder geval 100 doelpunten te maken.

Lees meer...

Geen training mini's en JO7 op woensdag 8 mei

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Op woensdag 8 mei vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van Tynaarlo plaats op de velden van vv Actief. Hierdoor zijn alle velden tot en met 17:00 uur niet beschikbaar voor de trainingen. De training van de mini's en JO7 komt hierdoor helaas te vervallen.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90