Omruilavonden broekjes en sokken

 • Laatst aangepast op 17 september 2019

Op 30 september van 19 tot 21 uur en op 2 oktober van 18 tot 20 uur vindt er op de eerste verdieping bij Actief een omruilavond plaats voor broeken en sokken.

Deze avonden zijn bedoeld om kleding dat in bruikleen is gekregen en te klein of kapot is te kunnen ruilen tegen inlevering van je huidige broek of sokken.

(De eerste verdieping/zolder is te bereiken via de achterste deur in de gang van de kleedkamers.)

Lees meer...

Voetbalschool: Specifieke techniek en coördinatietraining

 • Laatst aangepast op 16 september 2019

De najaarscursus van de voetbalschool start zondag 22 september met de najaarscursus met specifieke techniektraining.

 Alle jongens en meisjes, van 5 t/m 12 jaar, zijn vanaf zondag van harte welkom.

De cursus is 10 weken lang bij VV Actief elke zondag van 9.30 uur 10.30 uur.
Lees meer...

Zaterdag open dag RBB Rijopleidingen

 • Laatst aangepast op 16 september 2019

Morgen (14 september) houdt RBB Rijopleidingen een open dag bij VV Actief. Tijdens de open dag kun je kennismaken met de mogelijkheden van onze sponsor van JO19-1.

Vanwege de open dag is de parkeerplaats bij de kantine niet beschikbaar voor auto's. Aan de overzijde bij de school (AOC/Terra) is een grote parkeerplaats voor de bezoekers.

Je fiets kun je wel bij de kantine in de rekken stallen.

Lees meer...

De Grote Clubactie start 14 september

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

Samen sterk voor je club! Doe mee met de Grote Clubactie

Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.


Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd. De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.


Opbrengst vorig jaar
Met de opbrengst van vorig jaar hebben we bij VV Actief nieuwe trainingsmaterialen, ballen en nieuwe doeltjes kunnen aanschaffen. Wat zou het mooi zijn om het bedrag van vorig jaar (€1743,00) dit jaar te overtreffen. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp.


Beste leiders/trainers/staf - Ook dit jaar doet VV Actief weer mee!!
De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 14 september 2019. Alle enveloppen liggen klaar met daarbij aanvullende informatie. Omdat het helaas niet mogelijk is om alle enveloppen persoonlijk langs te brengen, zijn er een aantal tijdstippen waarop jullie de loten kunnen ophalen.

Woensdagavond 11 september: 19:00 – 22:00 uur in de kantine van VV Actief.
Donderdagavond 12 september: 19:00 –22:00 uur in de kantine van VV Actief.
Zaterdag 14 september: 14:00-17:00 uur aan de Kluivingskampenweg 5.
Lukt het niet op bovenstaande dagen of tijden, dan graag even contact opnemen met de coördinator.

Alvast bedankt voor jullie tijd en inzet!!!

Contactpersoon voor de Grote Clubactie bij VV Actief:
Coördinator: Miranda Grootjans (secretariaat VV Actief), telefoonnummer 06-52690642, E-mail

Bestuurd VV Actief
VERENIGING = SAMEN

Lees meer...

Vacature Technische Commissie (TC) voor de mini’s en Jeugd onder 9

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

Vacature Technische Commissie (TC) voor de mini’s en Jeugd onder 9

Zoals jullie weten kan onze voetbalvereniging uitsluitend bestaan vanwege de inzet van vrijwilligers. Op dit moment hebben we twee vacatures bij de jongste jeugd:

 • Leeftijdscoördinator mini’s (4, 5- jarigen) en de Jeugd onder 7/JO7 (6-jarigen):
  • Het welkom heten van de nieuwe leden en ouders.
  • Het faciliteren en het coördineren van de 4x4-wedstrijdjes in de regio. Het indelen van de JO7-team voor de wedstrijdjes in de regio/KNVB-competitie (samen met leiders/trainers en de overige TC-leden).
 • Leeftijdscoördinator JO9
  • Het faciliteren en coördineren van de JO9 teams.
  • Het maken van de indeling voor het nieuwe seizoen (samen met leiders/trainers en de overige TC-leden).

We vinden het belangrijk dat nieuwe leden en hun ouders/verzorgers zich welkom voelen bij Actief en dat zij wegwijs gemaakt worden binnen de vereniging.

Er zijn op dit moment zoveel aanmeldingen dat we extra hulp nodig hebben om alles goed te regelen en om de jonge spelers de juiste aandacht te kunnen geven.

Heb je interesse in een van de vacatures, of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar .

Namens de TC van VV-Actief

Rudy Hoving

Jeugdcoördinator

Lees meer...

Geslaagde scheidsrechtersavond VV Actief, FC Zuidlaren en VAKO

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

De eerste door VV Actief, FC Zuidlaren en VAKO in gezamenlijkheid georganiseerde scheidsrechtersavond is succesvol verlopen. Met veertig clubscheidsrechters op het veld en in de zaal was de organisatie bovendien zeker tevreden. Voor de verenigingen is het de kick-off van een nieuw voetbalseizoen waarin ze nadrukkelijk gaan proberen ook weer nieuwe scheidsrechters te werven.

Zonder scheidsrechters geen voetbal, en omdat het lastig bleek voor alle wedstrijden een scheidsrechter te krijgen nodigde v.v. Actief begin dit jaar de voetbalverenigingen in de gemeente Tynaarlo uit voor een overleg. “Ik was benieuwd of anderen mijn probleem herkenden en of we er samen dan iets aan kunnen doen. Dat gaat makkelijker dan alleen” aldus Miranda Grootjans, bestuurslid bij VV Actief. FC Zuidlaren en VAKO reageerden en een eerste overleg leidde meteen al tot het besluit er dit jaar werk van te maken. “We willen dit jaar een clinic voor ouders organiseren die best wel eens een wedstrijd willen leiden, maar terugdeinzen omdat ze geen ervaring hebben, en we gaan samen jeugdleden werven om een scheidsrechtersopleiding te starten” aldus Dennis Verver van FC Zuidlaren. Maar eerst was er de scheidsrechtersavond voor de huidige scheidsrechters. “Want die moeten we zeker niet vergeten” aldus Edmond Varwijk van VAKO.  De avond begon met een clinic door KNVB-docent Albert Jan Benjamins en Mark van der Haak van de Scheidsrechtervereniging Groningen en Omstreken. De aanwezige scheidsrechters bogen zich op het veld over een achttal praktijksituaties, in elk waarvan een van de spelregelwijzigingen die dit nieuwe seizoen gelden, centraal stond. “Dat leidde tot mooie discussie en werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd. Mooi was ook dat de al aanwezige eredivisiescheidsrechter Jochem Kamphuis volop participeerde bij het bepalen van de juiste beslissing.” Na een korte pauze nam diezelfde Kamphuis het tweede deel van de avond voor zijn rekening en ging het vooral over de kwaliteiten van een goede scheidsrechter en hoe de scheids tijdens een wedstrijd kan spelen met bijvoorbeeld leiderschap en compassie om de wedstrijd tot tevredenheid van de spelers te leiden. De clubs zijn zeer tevreden over deze eerste gezamenlijke activiteit en zetten vol in op een goed vervolg.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90