Join The Club - Vacatures Jeugd JO13 t/m JO19

Net zoals bij bijna elke andere vereniging draait ook onze club op de vrijwillige inzet van haar leden.
Gelukkig zien wij dat er dagelijks ontzettend veel leden (& ouders van) (voetballers en niet-voetballers) bereidt zijn om op welke manier dan ook een vrijwillige bijdrage aan de club te leveren. Een vacaturestop hebben we echter nog niet in zicht.

Wij streven er als club naar om ieder team een optimale begeleiding te geven, zodat Team, Ontwikkeling en Plezier maximaal gesupport worden. Daarvoor is er nog een elftal nodig. Een vrijwilligers elftal. De hieronder genoemde posities zijn nog niet ingevuld.

Leeftijdscoördinatoren voor JO13 / JO15 / JO17 / JO19
Als leeftijdscoördinator ben je de schakel tussen spelers en/of ouders en trainers/leiders. Je coördineert, adviseert, stuurt en helpt om te komen tot een optimale organisatie en teamsamenstelling.

Leiders voor JO13-3, JO15-1&4, JO17-2&3
Als leider ben je de manager van het team en houd je je o.a. bezig met communicatie en organisatie.

Is deze rol niet wat je zoekt maar ben je wel geïnteresseerd in andere mogelijkheden? Houd deze pagina dan vooral in de gaten of neem gewoon direct contact met ons op.

We vragen voor deze rollen een investering van je in de vorm van tijd. Je krijgt er uiteraard ook wat voor terug!

Team
Je maakt deel uit van het vrijwilligers team onder begeleiding van de Technische Commissie (Jeugd).

Aftrap
Het seizoen wordt gezamenlijk gestart met een seizoensaftrap voor alle leiders, trainers en leeftijdscoördinatoren voor de jeugd.

Materiaal
Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontwikkelen van formats voor rijschema’s, wasbeurten als je dit lastig vindt. Dit wordt je ter beschikking gesteld. Vanuit de Technische Commissie is er ook voor jou begeleiding en hulp beschikbaar daar waar gewenst.

Ontwikkeling
Best lastig soms positief coachen en begeleiden, maar als team werken we hier samen aan d.m.v. het traject “Positief Coachen en Begeleiden*”. Binnen Actief gestart als het POD traject. Uiteraard ben jij hier ook onderdeel van en neem je hier aan deel.

Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij ons vrijwilligers team en bij te dragen aan het vergroten van het voetbal plezier van onze jeugdleden?
Neem dan contact op met Josefien Stenvers op 06-51225634 of Janny Westers op 06-55757363.

*Klik hier voor meer informatie over het traject POD Sport “Positief Coachen en Begeleiden”

Laatst aangepast op 08 juli 2020